www.car.cz
 

Tuning: Carlsson oficiálně v Čechách
     tisková zpráva


 hm tuning – nová divize
 Tradice a inovace pod jednou střechou
 Kateřina Brožová – tvář Carlsson
 Síla a luxus 

Společnost Hošek Motor a.s. vytvořila v rámci své organizační struktury novou divizi hm tuning, která je představitelem a exkluzivním dovozcem vozidel značky Carlsson. Od druhé poloviny března letošního roku tak oficiálně vstupuje na český trh tradiční úpravce osobních vozidel Mercedes-Benz.
Dlouhodobě výborné ekonomické výsledky a široká klientela společnosti Hošek Motor, jednoho z nejagilnějších dealerů Stuttgartských vozů, jsou zárukou pro představitele značky Carlsson. Významný úpravce je přesvědčen, že česká cílová skupina zákazníků je společensky připravena vyřknout své individuální požadavky, které je schopen beze zbytku naplnit.

Individualita jako standard
Značka Carlsson je odpovědí na všechna individuální přání jak vylepšit svůj automobil Mercedes-Benz. Osobití lidé mají vždy speciální požadavky a očekávání. Jsou jednoznačně nároční nejen na sebe, ale i na věci, které je obklopují. Individualista má svůj vlastní styl. Jeho automobil zpravidla výrazným způsobem charakterizuje jeho životní cestu. Výrobní program společnosti Carlsson je odpovědí na rozmanité požadavky individualistů. Je plný neotřelých myšlenek a ukazuje cestu jak individualizovat svůj automobil. Jak jej připravit tak, aby odpovídal jedinečnosti každého zákazníka.
S využitím tuningových setů pro motory, dynamických prvků v podvozku či luxusních materiálů a „střihů“ uplatněných v interiéru, společnost Carlsson jednoznačně nabízí možnost přeměnit sériové vozidlo v automobil snů každého jednoho zákazníka.
Zákaznické požadavky jsou základem filozofie značky. Vyplnit všechna přání znamená být agilní, dynamický, přesný a zodpovědný.
Stejně jako člověk sám, i společnost Carlsson se neustále vyvíjí. Přejímá zkušenosti, vytváří tzv. vibrační atmosféru, která je základní premisou kreativního ducha prostupujícího celým procesem uspokojení zákaznických potřeb. Jedním ze zdrojů inspirací jsou automobilové závody. Je jedno zda jde o Evropské mistrovství okruhových automobilů, nejtěžší rallye světa Dakar, nebo 24 hodinový vytrvalostní závod na Nűrburgringu. Vždy je to vrcholná událost, při níž nejde o nic menšího než o vítězství. Nikde jinde než na závodech nelze spatřit a zažít tak vysoký stupeň individuálního očekávání. Jak od zúčastněných, tak od vozidel. Je to vrchol individalizace automobilu.
Vyšperkovaná technika závodních vozidel a strhující atmosféra jsou tím pravým prostředím, kde lze shromažďovat informace a zkušenosti o chování jednotlivých komponent konstrukce zatížené na maximální limit. Získaná data jsou okamžitě využívána zpět ve výrobě jednotlivých tuningových setů určených pro civilní automobily.
Právě ze zkušeností ze závodů se rodí upravené motory, podvozky, zvláště jejich odpružení a brzdové systémy Carlsson. Vítězem celého tohoto procesu není nikdo jiný než vy, zákazníci a příznivci značky.
Základním krédem Carlssonu není naladit automobil pro vítězství v závodech, ale účastnit se jich ve prospěch zprostředkování vysokého standardu závodní techniky do civilních vozidel!

Tradice a inovace
Elegantní vozy, super výkonné motory, atmosféra velkých automobilových závodů. Poslední výstřelky techniky a technologie zpracování ušlechtilých materiálů v každém automobilu značky Carlsson. To vše by mohlo v zákaznících vyvolávat asociace s obrovskými továrními halami v hypermoderním industriálním stylu. Ale to by se mohli poněkud mýlit.
Společnost Carlsson Autotechnik GmbH, založená bratry Rolfem a Andreasem Hartgeovými v roce 1989, má svůj hlavní stan ve šlechtické usedlosti Gut Wiesenhofu blízko městečka Merzig v jihozápadním Německu.
Společnost nese jméno nezapomenutelného švédského rallyemana Ingvara Carlssona, partnera firmy, který společně s Bjőrnem Waldegardem a Walterem Rőhrlem psali nedávnou historii soutěžního týmu Mercedes-Benz.
Gut Wiesenhof je historické panské sídlo, za jehož renovaci byli bratři Hartgeovi po právu oceněni. Budovy jsou umístěny uprostřed dvaceti pěti hektarového parku v blízkosti hranic Německa s Francií a Lucemburskem.
První zmínky o Gut Wiesenhofu pochází z roku 1835, pozdější majitel Baron Constantin von Briesen zde choval plnokravné koně. Dnes jsou v těchto prostorách umístěny laboratoře a tuningové dílny. Tradice a inovace je zde doslova pod jednou střechou. Synergie, která dokáže dělat pro zákazníky divy.

Oficiální tvář Carlsson
Značka Carlsson vstupuje na český automobilový trh s tváří úspěšné herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové
. Hvězda muzikálů Galileo a Bídníci již několik týdnů prohání svůj vylepšený Mercedes-Benz po silnicích naší republiky. Spolehlivost, atraktivita, síla a hlavně bezpečnost, to jsou hodnoty, které zcela jistě posunují misku vah na stranu „pro“. Vyladění ve stylu Carlsson je potom přesně to, co se hodí také k celebritě, kterou Kateřina Brožová je.
Síla, luxus, výkon, úspěch a sympatická tvář – to je Carlsson!

HM Tuning a Dunlop
Divize společnosti Hošek Motor a.s. hm tuning a Goodyear Dunlop Tire Czech s.r.o., pro vás připravily celou paletu vozů ke statické i dynamické prezentaci. Těšíme se, že využijete možnosti prověřit schopnosti našich automobilů v rámci testovacích a předvádějích jízd na známém Masarykově okruhu.
Zhruba pět a půl kilometru závodní trati s šesti levými a osmi pravými zatáčkami a s převýšením více než 74 metrů vás jistě pozve do opojné atmosféry umocněné vysokými výkony motorů. Vozidla jsou obuta do pneumatik Dunlop, které vám zprostředkují nejlepší kontakt s vozovkou. Tak tedy, správnou volbu!


tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose