www.car.cz
 

V nedělní kvalifikaci vítězný Bösiger, Vršecký po velkém boji třetí!
     8.7.2007 17:28 - tisková zpráva


Stejně jako včera nenašel jezdec týmu Buggyra International Racing Systém Markus Bösiger v kvalifikaci soupeře a bez viditelných obtíží si připsal na své konto dalších deset bodů. David Vršecký dojel po soubojích na ostří žiletky s Jochenem Hahnem na třetím místě!


Markus položil základ svému úspěchu vítězstvím v měřeném tréninku, ve kterém se opět jako jediný jezdec dostal pod hranici 1:55.00 min. na kolo. Jako obvykle skvěle odstartoval a systematicky se vzdaloval druhému Albacetemu.

„Pohlídal jsem si start a potom už jenom držel nasazené tempo. Z depa mi hlásili, že jezdím lepší časy než Antonio, nemělo cenu někam chvátat,“ prohlásil Markus Bösiger v depu, zároveň však odmítl komentovat možný zisk maximálního počtu 60 bodů. „Mám před sebou ještě jeden těžký závod. Celkově budu hodnotit své vystoupení na Nürburgringu až po jeho skončení.“

Třetí muž měřeného tréninku David Vršecký bavil diváky podstatně více. Celých devět kvalifikačních kol totiž sváděl líté souboje s domácím matadorem Jochen Hahnem. „Mít v zádech zrovna Jochena není nic příjemného. Jede doma, takže pochopitelně touží po úspěchu. Žádný z jeho útoků ale nepřekročil meze únosnosti. Když byl Jochen hodně blízko, stačilo zrychlit,“ potvrdil David po dojezdu do cíle.

„Jsem ale přesvědčen, že v pohárovém závodě to bude podstatně těžší. Stejně tak rozhodně nepodceňuji Gerda. Udělám ale všechno, abych se i dnes dostal na stupně vítězů.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Radek Rous a Michal Filla při Memoriálu Františka Šťastného od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose