www.car.cz
 

Ohňostrojová MATADOR RACING FIREWORKER SHOW zahájí víkend
     tisková zpráva


Zcela jedinečným projektem v letošní sezóně bude zahajující ceremonie LG Super Racing Weekend Matador, která ponese název MATADOR RACING FIREWORKER SHOW. Vůbec poprvé v historii Automotodromu Brno se uskuteční unikátní zábavná show, která je inspirovaná závodním espritem našeho okruhu a nejvýznamnějšího automobilového závodu roku. Celý program se odehraje v pátek 28. května v prostoru Matador arény.

Show se bude odehrávat na závodní dráze, dvou pódiích a přenášeno bude na megaplátno 30 x 8 metrů ve dvou obrazech. Pro diváky budou otevřeny tribuny Matador a Starobrno a vstup na tuto show je zcela zdarma! Projekt je zařazen do ohňostrojných přehlídek Ignis Brunensis, které jsou zařazeny do projektu Brno město uprostřed Evropy, který pořádá agentura Snip and Company. Příprava tohoto projektu trvala jeden rok a díky partnerům, kteří mu věřili může brněnský okruh dokázat, že není místem úzce zaměřeným pouze na motoristický sport, ale prostorem, který chce přinést kvalitní kulturní i společenské zážitky.

Dopravní informace:
Vzhledem k tomu, že tato akce bude probíhat ve večerních hodinách, je třeba dbát zvýšené opatrnosti při dopravě na náš okruh – jako základní informační prvek budou fungovat webové stránky www.automotodrombrno.cz
Pro všechny návštěvníky je připravena speciální bezplatná autobusová linka číslo 401, která pojede z Mendlova náměstí přímo k hlavní bráně Automotodromu Brno.

Pro ty, kteří využijí k dopravě vlastního dopravního prostředku je připraveno parkoviště u hlavní brány, ke které se dostanou pouze z Exitu Kývalka nebo od Popůvek. Vzhledem k omezené kapacitě parkoviště u hlavní brány doporučujeme využít velkokapacitní parkoviště v Žebětíně. Parkovné je 100,- Kč.
V rámci této mimořádné akce budou pro veškeré dopravní prostředky uzavřeny silnice mezi Žebětínem a Ostrovačicemi! Přímo k okruhu bude otevřena pouze jediná přístupová cesta z Dálničního exitu Kývalka a z Popůvek.

Program akce:
18.30 – 20.00 hod. 20.00 – 21.00 hod. 21.00 – 22.00 hod.
Home Credit Balloon Jam Jan Čápek a RWR Jana Kirschner

Hromadný start horkovzdušných balónů z tratě Automotodromu Brno Světová premiéra hudební skupiny Robbie Williams Revival Czech Koncert slovenské hudební hvězdy

22.00 – 22.30 hod. 22.30 – 23.00 hod.
„Vítězové a poražení“ multimediální taneční show „Brána vítězů“ohňostroj přehlídky Ignis Brunensis

69 DancersTap Dance Studio Sdružení ohňostrůjců Brno ´01 Dama Dama

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose