www.car.cz
 

Více než 200 vozů značky Corvette se chystá zaplavit ulice Prahy
     17.7.2007 23:09 - tisková zpráva


Charouz Motors, distributor vozidel Cadillac, Corvette & HUMMER je hlavním partnerem 7. mezinárodníhu srazu Corvette v Praze

Tento každoroční sraz je organizován klubem Corvette Club Praha a uskuteční se již tento víkend 21.7. a 22.7 2007 na Výstavišti Praha – Holešovice.  Více než 200 majitelů vozidel Corvette dorazí z celé Evropy a tento sraz není jen skvělou příležitostí k setkání všech příznivců značky, ale také možností účastnit se spanilé jízdy historickým centrem Prahy za asistence Policie ČR.

Exkluzivním partnerem letošního setkání je společnost A. Charouz Motors, distributor vozidel Corvette. Během akce se mohou návštěvníci seznámit s historií tohoto legendárního vozu, na místě bude totiž k vidění všech šest generací.

Na výstavišti v Holešovicích bude dále distributor poskytovat technické konzultace majitelům vozů a také nabízet širokou škálu originálního příslušenství.  

 

BPA

 


 
 
Fotogalerie:   International Formula Masters při WTCC v Brně 2007 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose