www.car.cz
 

V Třebíči se prohánějí bouřky a větry, vše připraveno ke startu
     20.7.2007 10:51 - tisková zpráva


V noci na pátek, tedy startovní den, se v okolí Třebíče prohání několik intenzivních bouřek či silný vítr. Následky se dají zjistit až ráno, přímo na Karlově náměstí v Třebíči však pětivteřinový vichr vyvrátil několik připravených stanů a pobořil veškeré přichystané zábrany. To však do startu soutěže bude uvedeno do původního stavu.

Dle předběžné prezentace posádek která  proběhla ve středu a ve čtvrtek, lze předpokládat, že v pátek odstartuje z rampy na třebíčském náměstí  zhruba 52 posádek. Největší ztrátou ve startovním poli je omluva Josefa Semeráda, který nestačil připravit své vozidlo po předcházející soutěži.


Ve středu pak proběhlo v Dalešickém pivovaru i setkání pořadatelů soutěže se startujícími posádkami. Malá fotoreportáž z této akce je uvedena ve fotogalerii oficiálních stránek soutěže (www.horacka.cz).


XVIII.Horácká rally startuje v pátek 20.července v 16:15 na Karlově náměstí v Třebíči, jezdce v pátečním odpoledni i noci čeká clkem sedm rychlostních zkoušek o celkové délce 92,08 km.

V cíli první etapy, opět na Karlově náměstí, budou posádky očekávány těsně po půlnoci na sobotu, přesně v 00:08 hod. Mezi startem a cílem pak na tomto náměstí proběhne velký kulturní program, jenž vyvrcholí ohňostrojem a kapelou DEEP PURPLE revival.

Miloš Morávek
tiskové středisko HR


 
 
Fotogalerie:   Ford Focus WRC 07 na testech ve Finsku, foto: Ford

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose