www.car.cz
 

Český team Frankieho byl vybrán k simulaci záchranné zdravotní akce
     26.7.2007 10:14 - tisková zpráva


Na Nürburgringu, kromě jiných akcí, byla provedena simulace záchranné akce havarovaného pilota. Český Frankie Truck Racing Team byl ze všech zúčastněných teamů vybrán, jako nejvhodnější a zraněného pilota simuloval jeden z mechaniků teamu.

Akce záchranného teamu německého okruhu v Nürburgringu trvala několik málo minut a bylo k ní použito veškeré moderní záchranné techniky.

Celý zdravotní team byl s akcí spokojen a na závěr se mohlo konstatovat, že letos nemuseli k podobné záchranné akci vyjíždět naostro.

 

Frankie Truck Racing Team odcestoval testovat do Francie

Ještě před dalším závodem sezóny, který se jede 25.-26.srpna v Mostě, odjel celý team testovat do Francie na okruh Charade. Testy proběhnou po celý týden až do pátku a zkoušet se bude prakticky vše na závodním Renaultu New Premium Dxi 13.
 
Testovacím jezdcem zde je Angličan Ross Garrett, který už letos odjel dva závody za Frankieho, kterému stále lékaři nedoporučují zasednou za volant závodního trucku.

oficiální stránky jezdce : http://www.frankie.cz/


 
 
Fotogalerie:   Požár AUDI DTM s J.Kopeckým za volantem v Jarním Brně 2007, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose