www.car.cz
 

Mičánek s Hladíkem míří po pauze na holandský Zandvoort
     26.7.2007 17:16 - tisková zpráva


Po více než měsíční přestávce bude v neděli pokračovat šestým závodem v nizozemském Zandvoortu za účasti obou brněnských jezdců Jiřího Mičánka a Vladimíra Hladíka letošní devítidílný seriál Porsche Carrera Cup.

    Okruh v Zandvoortu měří 4,307 km, leží u moře v písečných dunách. "Hodně zde fouká vítr, pochopitelně navane na trať písek. Jak jezdec ztratí ideální stopu, tak má na písku problémy," řekl před startem šéf stáje Jiří Mičánek senior.

    Pět týdnů volna vyplnili mechanici opravou stroje Jiřího Mičánka juniora, jenž v posledním závodě 24. června na Norisringu havaroval. "Auto už je v pořádku. Měli jsme i prostor jej lehce vyzkoušet. Získali jsme informace přímo z továrny Porsche, všechno by mělo fungovat," tvrdí Mičánek senior.

    Šance na případný první bodový zisk na Zandvoortu určitě je. Mičánek na okruhu už dvakrát v minulosti závodil, letos v zimní přestávce v Nizozemsku testoval. "Zázraky se nedějí. Ale malá šance na první bodový zisk určitě je. Nebýt havárie na Norisringu, tak se mohl slibně rozjetý závod proměnit v dobrý výsledek. Ale na kdyby se nikde ve sportu nehraje," poznamenal šéf stáje.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Kuchta a Pilát skákali v Olympii až do kina ..., foto Karel Kupka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose