www.car.cz
 

V sobotu a v neděli se v Brně jede tradiční ME minibiků
     28.7.2007 00:02 - Pavel Jelínek


O právě začínajícím víkendu se v Brně pojede  tradiční ME minibiků, kde máme navíc i celkem silné zastoupení. A koneckonců - právě na těchto strojích začínalo i mnoho nyní slavných jezdců, počínaje Valentinem Rossim, či z našich Lukášem Peškem,  či Karlem Abrahámem, současnými stálými jezdci  MS silničních motocyklů..

Do Brna přijela  ve všech vypsaných třídách slušná  konkurence, včetně  této disciplíně kralujících Italů, nicméně  naděje na některé medaile si dělají také naši jezdci.

Akce se koná na speciální minibikové  dráze v areálu okruhu po oba víkendové dny. Dopoledne jsou vždy tréninky,  odpoledne pak závody. V sobotu  se bude závodit od 14,30 hod, vneděli pak o něco  dříve. První závod startuje ve  13 hodin.

Zajímavostí je rovněž to, že pár dní po  tomto víkendu čelá  pracovníky AMK Automotodrom Brno - MO, kteří akci pořádají, další akce. Ta ve čtvrtek 9. srpna připomene letošní  výročí 20. let ( !!!) zahájení provozu  tohoto nového  automotodromu. Připraven  bude celodenní program.



 
 
Fotogalerie:   American Cars Meeting Brno 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose