www.car.cz
 

Jiří Mičánek junior a Vladimír Hladík v Porsche Carrera Cupu na Zandvoortu o něco lepší
     28.7.2007 22:29 - tisková zpráva


Oba brněnští piloti stáje Mičánek Motorsport Jiří Mičánek junior a Vladimír Hladík zaznamenali v dnešní kvalifikaci na šestý závod devítidílného Porsche Carrera Cupu na okruhu v nizozemském Zandvoortu oproti předcházejícím pěti závodům zlepšení. Není sice příliš výrazné, ovšem Mičánek se posunul do třetí desítky jezdců na startovním roštu a vyrazí do zítřejšího závodu ze 14. řady.

Hladík ze čtyřiceti jezdců obsadil 32. místo a vyrazí ze 16. řady. Nejrychlejší čas v tréninku si vybojoval nováček v seriálu 25letý Francouz Olivier Pla časem 1:42,736. Pla už v sezonách 2005 a 2006 úspěšně závodil ve formuli 2.

V kvalifikaci si z kvarteta českých jezdců vedl nejlépe Jiří Janák, jenž obsadil osmé místo, Adam Lacko dosáhl 22. nejrychlejší čas.


"Jirku předjela na žlutou vlajku dvě auta. Protestovat nemá význam. Neoficiálně jsem si stěžoval, Jury slíbila, že se podívá na záznam. Malinko se posouvá," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek senior.

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko a Carrery na Lausitzringu - neděle, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose