www.car.cz
 

Největší motorkářský sraz při GP Brno 2007 - MOTOFEST 2007
     1.8.2007 11:32 - tisková zpráva


MOTOFEST 2007

18. SRPNA,  VÝSTAVIŠTĚ BRNO

  

Největší motorkářský sraz při GP Brno 2007.

Divácky nejatraktivnější doprovodnou akcí letošního MS silničních motocyklů v Brně bude rozhodně motorkářská událost roku - MOTOFEST.

 

Hlavní program se bude odehrávat ze soboty 18. 8.  na neděli 19. 8. na brněnském výstavišti. Během 12hodinového hudebního maratónu se na dvou pódiích na volné ploše a v pavilonu Z postupně představí kapely Holly Rollers, Zelená Pára, U2 DESIRE Revival Band, David Spilka a James D.S. , L.B.P. a DC Band, Rammstein CZ, DJ TOM a DJ Folteen.

 

Chybět nebudou ani Go Go tanečnice, stripshow, Mirek Lisý a jeho adrenalinová kaskadérská motoshow, módní přehlídka nejnovější kolekce značkové módy Von Dutch, aj. Moderují Petr Zakopal a zpěvačka L.B.P.

 

Non-stop budou fungovat i všechny výčepy, bary, restaurace a kiosky, které se postarají o přísun energie potřebné pro taneční výkony, soutěžení a fandění. Připravte se na zápasy v bahně, volbu miss mokré tričko nebo na projížďky na skútrech, minibajcích a čtyřkolkách. Samozřejmostí je i široká prezentace motocyklových značek spojená s prodejní výstavou doplňků a příslušenství, testováním a ukázkami tuningu, a to vše proložené soutěžemi o super ceny.

 

Pro všechny, kteří dojedou na dvou kolech, bude zajištěno vnitřní hlídané parkoviště a následně kyvadlová doprava mezi areálem BVV a Automotodromem Brno. Nic tedy nebude bránit tomu podlehnout atmosféře sobotní Grand Prix noci a užít si MOTOFESTU bez kompromisů a na plný plyn.

 

Race Your Heart Out - Jeď jako o život

 

Předprodej vstupenek exklusivně v síti TICKETPORTAL nebo na www.ticketportal.cz

 

 

web: www.motofest.eu

e-mail: info@mildner.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:    Tomáš Mikšovský v japonské Suzuce na MS Endurance 2007, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose