www.car.cz
 

Trucktrial míří do Krásné Lípy, Drnovic a Šiklova Mlýnu
     9.8.2007 11:58 - Pavel Jelínek


Truck trialový šampionát se nadcházejícím víkendu poprvé  představí v Krásné Lípě u Chomutova, tedy na severu Čech. Závod by navíc měl být současně i mistrovským závodem kolegů z Německa, jež se měl původně  konat v pískovně nedaleko Postoloprt.  Nicméně po zákazu jeho konání  báňským úřadem  muselo  dojít ke změně plánů a naštěstí se povedlo dojednat tuto náhradní lokalitu.

Zároveň již došlo k oficiálnímu odhalení míst konání  dalších, tedy dvou   zbývajících letošních závodů,  připravených na závěr sezóny. Shodou okolností se oba pojedou na Moravě, kde se dosud trucktrial  příliš nejezdil.

Další závody se totiž přesunou do pískovny u Drnovic u Blanska, kam se tato motoristická disciplína vrací po několikaleté pauze, a následně poslední závod se pojede v Šiklové Mlýně na Vysočině.  Ten je dosud známý  především jako cíl  rodin s dětmi, mířících  do zdejšího  westernového městečka. Koně zde ale  tentokrát vystřídají mohutné nákladní  vozy a  řev motorů.

Obě akce se uskuteční v měsíci  září. Drnovice o prvním víkendu a Šiklův Mlýn naopak  o posledním zářiovém víkendu!!

 

Více na : www.trucktrial.cz


 
 
Fotogalerie:   Finsko 2007 objektivem Martina Viďourka, www.frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose