www.car.cz
 

Valašský klobúk - předposlední díl MMČR rozhodl i o titulu pro Neveřila
     10.8.2007 15:23 - Pavel Jelínek


Předposlední díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v závodech auomobilů do vrchu nazvaného oficiálně Hill Tour 2007 se konal na kopci u Vsetína, kde se bojovalo  tradičně o originální trofej - Valašský klobúk.

Ten nakonec získal Dušan Nevěřil a kromě toho si na své konto připsal 40 mistrovských bodů, takže se předčasně může radovat z titulu absolutního mistra České republiky pro rok 2007. Vystřídal tak obhájce titulu Milana Svobodu, který se ovšem závodu nezúčastnil, podobně jako někteří další  přední jezdci.

Řada jezdců totiž zdejší trať i organizaci celého závodu značně kritizuje a raději závod vynechává....... Ostatně , vůbec lze  říci, že   disciplína závody do vrchu jde tak nějak " do pryč...."... Stačí se podívat na  chudnoucí startovní listiny.

V áčkách Vsetínu kraloval Josef Komárek před Petrem Líbalem, v emkách pro změnu David Komárek (Mitsubishi Colt Evo )před stále  se lepšícím Markem Friedem s BMW M3 GTR. David dokonce skončil absolutně třetí příčku v závodu a druhé místo drží v průběžném pořadí MČR.

Stříbrný byl po oba dny Miroslaf Fajkus, který  již je průběžně pátý.

Absolutním pořadí MMČR po Vsetínu

1. Nevěřil Dušan 180b
2. Komárek David 124b
3. Svoboda Milan 102b
4. Fried Marek 89b
5. Fajkus Miroslav 76b
6. Beneš Miloš 71b
7. Komárek Josef 60b
8. Janík Václav 51b
9. Prášková Edita 47b
10. Rybníček Marek 41b


 
 
Fotogalerie:   Mistrovství Švýcarska 2007 na okruhu v Mostě, foto AMD Most

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose