www.car.cz
 

GP Brna 2007 i díky Maďarům s rekorními očekáváními. Ještě týden!
     10.8.2007 15:25 - Pavel Jelínek


Mimořádně velký zájem o vstupenky na českou Grand Prix Brna 2007 je v tuzemsku i třeba v sousedním Maďarsku. Očekává  se, že v Brně o příštím víkendu padne zdější návštěvnický rekord.

Zvýšený divácký zájem signalizuje předprodej vstupenek, který  je vyšší , než třeba vloni i v předchozích letech. Zatímco loňský brněnský závod navštívilo zhruba 160 tisíc fanoušků, letos  se očekává 200 000.

Důvodem zájmu Maďarů je vedoucí pozice Gábora Talmacsiho v průběžném pořadí třídy do 125 ccm. Čechy zase láká Lukáš Pešek, který by chtěl být doma co nejlepší a  nechtěl  by opakovat  pád.....

Každý jistě ví, že MS v Brně se jede   o  příštím  víkendu. Tentokrát jsme bohužel nepřipravili soutěž  o vstupenky, jako v předchozích  letech, ale  brzy budeme mimochodem soutěžit o vstupenky na zcela jinou akci - na trucktrial v Drnovicích !!

 

A ještě zajímavost: Italský daňový úřad začal v minulých dnech vyšetřovat sedminásobného mistra světa silničních motocyklů božského  Itala Valentina Rossiho!! Je podezdřelý z krácení daní........ Rossi samozřejmě v Brně nebude chybět a bude  také letos  jednou z největších hvězd celého závodu.


 
 
Fotogalerie:   Tisková konference ke Grand Prix Brno 2007, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose