www.car.cz
 

Petr Kuchař a spol zve na adrenalinovou akci pod hvězdami !!
     16.8.2007 12:07 - tisková zpráva


MOSS PLUS FMX JAM - Hustopeče kopec Krajcák - 25. 8. 07.
Noční exhibice
 
Petr Kuchař se svou freestylovou bandičkou motoXzone chystá další ročník nadupaný akcičky, která se točí hlavně kolem Free style motocrossu.
 
"Samozřejmě jde hlavně o FMX, ale rád bych celý večer na Krajcáku zpestřil. Po loňským návalu vím, že je třeba vše nachystat mnohem důkladněji a připravit víc zábavy i občerstvení. Celá akce začne v 19h. a protáhneme to do noci za umělého osvětlení. Free style nám přijedou nadělit z Itálie skvělý showmani Jader Toninello, Martin Schenk z Rakouska, z Česka všichni, kteří budou mít ready všechny končetiny (Pilát, Podmol, Rejsek, Lieman...já..).
 
Mimo to se předvedou freestyleři z Madnes teamu Majkla Matyse na MTB. Opět proběhne tombola stylových hadrů od Horsefeathers. Fans se můžou těšit i na pořádný nářez opravdu ostrý kapely Onset, se kterou si můžou užít afterparty až do noci...
 
Takže letos všeho trochu víc než loni...nový triky, pořádný zvuk, víc světla, masa, piva....už aby to bylo..," zve Petr Kuchař na adrenalinovou akci pod hvězdami.
 
 
 
 
Dagmar Humpolíková
PR

 
 
Fotogalerie:   Freestyle motokros Olympia Brno - foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose