www.car.cz
 

Brno očekává rekordní návštěvnost. Vstupenky jsou ještě v prodeji.
     17.8.2007 08:43 - tisková zpráva


Cardion ab Grand Prix České republiky

Mistrovství světa silničních motocyklů tříd 125ccm, 250ccm a MotoGP

Automotodrom Brno 17.-19.srpna 2007

 

 

Brněnský Automotodrom očekává rekordní návštěvnost

 

Špičkoví jezdci, ať již domácí či zahraniční, vzrůstající úroveň služeb i pěkné počasí – to vše láká milovníky motoristického sportu do Brna. Ohlas ze strany návštěvníků je obrovský, zájemci o vstupenky však nemusí mít strach – lístků je dostatek a budou v prodeji i v sobotu a neděli.

 

Podnik Cardion ab Grand Prix české republiky slibuje napínavou bitvu mezi vedoucím jezdcem třídy MotoGP, Caseym Stonerem, a pětinásobným mistrem této kubatury, Valentinem Rossim. Do boje o body ve třídě 250ccm jistě promluví i domácí jezdec Karel Abraham a v nejslabší kubatuře bude svoji vedoucí pozici obhajovat Maďar Talmacsi, který změří síly i s českou nadějí Lukášem Peškem.

 

To vše mohou návštěvníci brněnského Automotodromu sledovat nejen přímo na trati, ale i na dvanácti velkoplošných obrazovkách – oproti loňskému roku totiž přibyly obrazovky na nově upravené tribuně F a v dolní části tribuny D. Meteorologové navíc na neděli hlásí polojasno. Pořadatelé podniku se tak připravují na dvousettisícovou návštěvnost.

 

V předprodeji si vstupenky na Mistrovství světa silničních motocyklů koupilo více než 80 000 lidí, což je zhruba o třetinu více než loni. Velkou část vstupenek si odnesli Češi, kterým se líbí, že do pořadí světového šampionátu čím dál více promlouvají i čeští jezdci. Zájem byl také ze strany Němců, Italů, Řeků, Bulharů, Rumunů, Lotyšů a hlavně Maďarů, kteří přijedou podpořit Gábora Talmacsiho. Několik vstupenek putovalo dokonce až do Izraele, Ruska či Japonska.

 

Od pondělí 13. do neděle 19.srpna jsou vstupenky v prodeji na pokladnách Automotodromu Brno. „Po celou dobu bude otevřeno celkem čtrnáct pokladen rozmístěných po celém areálu. Vstupenky budou v prodeji po celý víkend,“ ujišťuje zájemce Manažerka prodeje vstupenek, Lenka Randáčková.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Letní Most 2007 - z havárie v Octavia Cupu, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose