www.car.cz
 

Na zkrácené verzi Ecce Homo David Kárný s novým vozem úspěšný
     28.8.2007 13:47 - tisková zpráva


Zkrácená Ecce Homo prověřila motor i brzdy

Dva týdny po premiéře nového vozu jsme se opět postavili na start závodu do vrchu, tentokrát na legendární trati Ecce Homo ve Šternberku.
Pořadatelé připravili pro seriál KW Berg-Trophy zkrácenou, tedy jen 2600
metrů dlouhou variantu, která však kombinuje dlouhé a rychlé pasáže s
otrými vracáky.
 
Sobotu jsme pojali jako trenink (na této trati jsme ještě nestartovali) a snažili se naučit něco od zkušenějších kolegů.  Opět se malinko projevil deficit výkonu našeho Escorta, ale doháněli  jsme to Davidovým talentem a citem pro brzdy. Nedělní počasí bylo velmi teplé a tak jsme lepší časy dosahovali spíše v ranních trenincích než v odpoledních závodech.
 
I tak se ale Davidovi podařilo vměstnat do první desítky ve třídě ST-2000 a osmé místo bereme na možnosti auta jako úspěch. V juniorech skončil David čtvrtý, nutno však podotknout, že před ním byly jen speciály z "Éčkových" tříd (první místo získal jezdec s přeturbovaným Golfem VR6 s výkonem 400 koní).
 
Pořídili jsme i nějaké video, především atraktivní onboard a jakmile ho sestřihneme, tak ho najdete na týmových stránkách v sekci "Ke stažení".
Další závod se jede 8.-9. září v Divákách na jihu Moravy.




Aleš Kárný
AK Motorsport
www.akmotorsport.cz

 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Zolderu 2007 a tým MM, foto týmu Karel Kubeš

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose