www.car.cz
 

Návštěvníci trucků v Mostě mohli na polygonu zkoušet také smyky
     31.8.2007 12:11 - tisková zpráva


Den otevřených dveří opět slavil úspěch

 

Návštěvníci Matador Czech Truck Prix 2007 mohli zkoušet smyky

 

V rámci vrcholné akce motoristické sezóny na Autodromu Most, kterým byl víkend trucků, bylo desítkám tisíc diváků k dispozici také Centrum výuky bezpečné jízdy. Polygon Most otevřel své dveře a nabídl zájemcům krátké ukázkové kurzy. Nabídka se setkala s velkým zájmem šoférské veřejnosti.

 

Ukázkový kurz byl víceméně pouhou ochutnávkou výukové metodiky a rozhodně nešlo o plnohodnotnou výuku. "Chtěli jsme návštěvníkům hlavně přiblížit o co v kurzech jde," vysvětlil ředitel centra Miloslav Kout. Zájemci tak po krátké teoretické přípravě na učebně mohli absolvovat několik průjezdů na dvou cvičných modulech a poznat princip zdejší výuky.

 

"Pro mnoho z nich to bylo jasným impulsem co nejdříve se u nás přihlásit k absolvování celého kurzu. Zvláštní platnost to totiž má právě v tomto období, kdy se prozíraví řidiči začínají připravovat na zimní období.

 

Zájem o ukázkové kurzy, který projevilo více, než sto řidičů, nás potěšil a utvrdil v tom, že podobné akce rozhodně mají smysl. Mnoho lidí totiž pořád neví co si mají pod pojmem kurz bezpečné jízdy představit. Počet těch, kdo nyní mají jasno, se tak po víkendové akci zvýšil a my věříme, že se tihle řidiči s novými zážitky svěří i svým známým.

 

Čím víc lidí naše kurzy absolvuje, tím víc bude stoupat bezpečnost na našich silnicích," uzavřel Miloslav Kout.

 

(30.8. 2007)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Matador Czech Truck Prix 2007 Most, foto J.Šašinka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose