www.car.cz
 

Petr Brynda cíl Barumky nespatřil, nyní jede doma v Příbrami
     1.9.2007 09:34 - Pavel Jelínek


Posádka DPD Czech Rallye Teamu ve složení Petr Brynda a Václav Vorel, kteří startují s vozem Škoda Fabia 1400 nedokončila letošní ročník Barum Rally. Tím se jim markantním způsobem vzdálila šance na obhajobu loňského titulu ve třídě A5.

 

Příbramská posádka vstupovala do zlínské soutěže plná optimismu. Při testech před soutěží vůz fungoval výborně a posádka se již nemohla dočkat samotného závodu. Bohužel hned na první rychlostní zkoušce vypadl kabel od cívky a vůz se doslova doplazil do cíle superspeciálky se ztrátou více než tří a půl minut.

 

Závadu se podařilo rychle odstranit, ale bohužel poloosa byla dalším zádrhelem na tratích sobotní etapy. Posádka se přesto nevzdala a bojovala s nepřízní osudu dál. Na druhé nedělní rychlostní zkoušce však Petr Brynda říznul jednu ze zatáček více a ohnul přední rameno a poškodil kolo.

 

"V tuto chvíli nemělo cenu pokračovat dál. Hrozilo větší poničení vozu, a jelikož jsme v tuto chvíli figurovali na zadních příčkách, rozhodli jsme se definitivně odstoupit.

 

Mrzí mě to, Barumka je nesmírně náročná soutěž a bohužel nás tady potkává velké množství technických problémů. Nyní se již těšíme na naši domácí soutěž a rozhodně se nevzdáváme. Závěrem bychom chtěli vyjádřit hlubokou soustrast rodině a příbuzným Luďka Kocmana," shrnula v krátkosti soutěž posádka DPD Czech Rallye Teamu.

 

Závěrečnou soutěží¨příbramské dvojice bude Fuchs Oil Rally Příbram, která se uskuteční od 21.-23. září.

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2007 - Václav Dufek a Vladislav Maschl

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose