www.car.cz
 

Fiat v Brně odhalil novinku pro náš trh
     tisková zpráva


4. 6. 2004 - Tisková konference koncernu Fiat odhalila novinku určenou pro náš trh. Je jí nejnovější verze modelu Fiat Strada Pick – Up.

Nový pick-up charakterizuje atraktivní design odpovídající současným estetickým i praktickým požadavkům v této oblasti. Zákazníci budou mít poprvé možnost Fiat Strada Pick - Up objednat také s velmi vitálním, ale zároveň spolehlivým turbodieselovým motorem 1.9 JTD o výkonu 80 koní. Nový Fiat Strada, který se vyrábí v závodě FIASA v Brazílii, je přímým pokračovatelem nejprodávanější lehké dodávky v Jižní Americe (ročně na 25 000 kusů) a zároveň nejúspěšnějším vozem v segmentu malých dodávek v Itálii (3 600 kusů v roce 2002).

Kromě nového vozu Strada nabízí expozice firmy Fiat kompletní přehlídku užitkových vozů tohoto italského výrobce, mezi kterými vyniká řada Dobló, která se představuje také v nové verzi Cargo Combi.

(Tiskové středisko BVV)

foto ZDE


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose