www.car.cz
 

Mercedes-Benz je na veletrhu v Brně ve vrcholné formě
     tisková zpráva


4. 6. 2004  – Šestnáct exponátů ze segmentů dodávkových vozidel, nákladních aut a autobusů představuje v pavilonu V značka Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz prezentuje nové Vito a Viano

DaimlerChrysler pokračuje ve své modelové ofenzívě. Nový Mercedes-Benz Viano prezentuje kompletní rodinu automobilů typu van, která nahrazuje dosavadní třídu V. Vito – to je dodávka jako skříňový vůz, polokombi a mikrobus. Nová automobilová řada pokrývá širší spektrum služeb, k dispozici jsou tři délky vozu se dvěma rozvory náprav, pět motorů a pohon zadních kol.

Moderní nabídka pro efektivní nákladní dopravu

Kromě vanu Vaneo ve verzi 1.7 CDI KBI Imagination je na expozici prezentován modernizovaný model Mercedes-Benz Sprinter, u něhož se poprvé v této kategorii objevil v sériové výbavě elektronický stabilizační program ESP s integrovaným protiskluzovým systémem ASR, antiblokovacím systémem ABS a brzdovým asistentem BAS. U nákladních vozů pro rozvážkovou a dálkovou dopravu Atego je k dispozici nově motor o výkonu 240 kW (326 k).

Nové nákladní automobily Mercedes-Benz Actross na Autotecu 2004

Poprvé jsou na veletrhu Autotec k vidění nové verze vozů Actross. Charakteristickými znaky současných inovací jsou např. zvýšené výkony motorů, úplně nový interiér kabiny orientovaný na potřeby řidiče, zlepšená integrální záď, jakož i použití nejnovější koncepce ultraširokých pneumatik.

(Tiskové středisko BVV)
foto ZDE


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose