www.car.cz
 

Josef Sedláček pojede v Příbrami pro změnu s nissanem
     19.9.2007 10:46 - tisková zpráva


Plzeňský team LVMotors bude mít své zastoupení také na posledním mistrovském podniku letošní sezóny. Za volantem teamového nissana se objeví populární Josef Sedláček s navigátorem Milanem Maručákem.

„Dohodli jsme se pro tuto soutěž na spolupráci s teamem Defrs, za který Josef Sedláček startuje. Máme zájem o dobrou prezentaci našeho teamu a toho, myslím, je jezdecký styl Josefa Sedláčka zárukou. Chtěli bychom na Příbrami ukázat, že ač je náš nissan staršího data výroby než většina konkurenčních vozů ve skupině A, dovede tato mladší auta ještě hodně potrápit. Sám jsem zvědavý, jak vysoko s ním Pepa pojede,“ prozradil o chystaném společném startu teamů LVMotors a Defrs rally team na letošní Příbramce majitel teamu LVMotors Libor Václavík.
 
Josef Sedláček, kterého jsme zvyklí v poslední době vídat na tratích domácích soutěží se Škoudou Fabia A5 a s Hondou Civic VTi ve třídě N2, si bude muset přivyknout na jiné jízdní vlastnosti dvoulitrového A-čkového speciálu z dílen LVMotors. Nebude to pro něj však žádná cesta do neznáma, neboť s právě takovým vozem absolvoval v nedávné minulosti řadu  domácích soutěží a dosáhl s ním také mnoha úspěchů.
 
Příbramská soutěž, která je pověstná svou náročností, bude svědkem návratu Josefa Sedláčka za volant vozu Nissan Almera. Jezdce čeká obtížná trať, vše bude ještě ztíženo nastupujícím podzimem. „Nemáme žádné plány na umístění a v podstatě nás ani netrápí body do tabulky mistrovství. Chceme  pouze ukázat , že náš závodní nissan zůstává pořád konkurence schopným soutěžním nářadím, jak již letos jednou prokázal na sprintu v Pačejově, kde s ním ve své kategorii dokázal zvítězit Michal Fiala,“ dodává ještě plzeňský přípravce soutěžní techniky Libor Václavík.
 
 
 
LVMotors
Tisková informace LVMotors, Plzeň, 18.9.2007

 
 
Fotogalerie:   XVI. BÖTTCHER Rally Vyškov 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose