www.car.cz
 

Doprovodný program A1GP 2007 v Brně. I s volbou královny krásy A1GP.
     24.9.2007 17:14 - tisková zpráva


Doprovodný program

PADDOCK PROGRAMME

A1GP Tyre Change Challenge
Díky této soutěži budou mít fanoušci jedinečnou možnost vyzkoušet si alespoň část z práce mechaniků A1GP týmů. Soutěžní dvojice z řad diváků mezi sebou budou soupeřit, komu se podaří nejrychlejší výměna pneumatiky na aktuálním voze A1GP.

Autogramiáda jezdců A1GP World Cup of Motorsport
Jak už naznačuje samotný název, diváci budou mít možnost potkat jezdce startující v A1GP a získat jejich podpisy. Účast všech jezdců na této autogramiádě je povinná, proto budou fanouškům k dispozici všechny hvězdy A1GP World Cup of Motorsport.

  • Autogramiáda proběhne v sobotu 13. října 2007 od 12:50 do 13:50 hod.

FESTIVAL AREA

"Festival area" se v průběhu celého víkendu bude starat o zábavu pro celou rodinu. Moderátoři Rádia Krokodýl provedou fanoušky opravdu pestrým programem pro celou rodinu.

Děti se budou moci vydovádět ve skákacím hradu, nejmenší jistě potěší i vystoupení klaunů. Nejen děti si pak budou moci vyzkoušet svůj jezdecký talent na simulátoru závodního stroje. Vyznavače ženské krásy jistě potěší vystoupení O2 cheerleaders, stejně jako představení kandidátek soutěže Miss A1GP. Chybět nebude ani vystoupení dětského pěveckého sboru.

I v zákulisí se rozezní motory, resp. motůrky závodních strojů, byť poněkud netradičních. Diváci budou moci sledovat a posléze si i vyzkoušet drift show s modely aut na dálkové ovládání, napínavé souboje jistě nabídne také Mountfield Cup, v jehož rámci se za volanty upravených zahradních traktůrků utkají osobnosti motoristického sportu, V.I.P. hosté závodu, ale také zástupci z řad diváků.

MISS A1GP

K rychlým strojům tradičně patří také krásné ženy. V rámci závodního víkendu Škoda Transportation A1GP Brno - Velká cena primátora statutárního města Brna 2007 bude vyhlášena královna krásy A1GP.

Všechny kandidátky se divákům v sobotu i v neděli několikrát představí, mimo jiné doprovodí i závodní jezdce na startovní rošt hlavního závodu a přímo v rámci slavnostního zahajovacího ceremoniálu dojde k vyhlášení vítězky.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Další testy A1GP a Erika Janiše, září 2007, foto týmu P.Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose