www.car.cz
 

Úspěný víkend mladíků zakončila tisková konference týmu MM Racing
     25.9.2007 08:10 - tisková zpráva


Tisková konference v Praze
 
V pondělí 24.září  se konala  v autosalonu CADILLAC a CORVETTE v Průhonicích tisková konference týmu MM Racing. Konference se zúčastnili i zástupci německého týmu Martini Callaway Racing, Erns Woehr a Leo Nagl, se kterým roudnický tým jede evropský pohár.
 
Tématem tiskové konference  byl úspěch na okruhu  v Brně. Jezdci zhodnotili celý závod, ale i dosavadní průběh šampionátu FIA GT3. Mnoho otázek novinářů směřovalo právě k jezdcům, kteří vzhledem ke svému věku stále překvapují svým výkonem, ale hlavně zodpovědným přístupem k celému seriálu.
 
Nejvíce novináře zajímala spolupráce obou týmů v seriálu FIA GT3, ale i poslední závod sezóny v Dubaii, na který se v současné době připravujeme,“ dodal vedoucí týmu Martin Matzke.
 
Před odjezdem za moře se tým MM Racing zúčastní ještě německého závodu ADAC GT MASTERS v Hockenheimu, který se jede 14.října.
 
 
 
PR

 
 
Fotogalerie:   TK po úspěšném domácím startu MM Racing na FIA GT3, foto týmu K. Kubeš

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose