www.car.cz
 

TV MOTORTIP – od šotoliny přes vrchy po supermoto i Příbram. Kopecký končí s WRC
     4.10.2007 14:08 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne také v úvodu  října pestrou směs  příspěvků z různých motoristických disciplín. Premiéra je o tomto víkendu. Jak je zřejmé již z titulku vysílání obsahuje příspěvky od maďarské šotoliny přes vrchařský KW Berg Trophy až po supermoto i Rallye Příbram. A nejen to.

„V prvním říjnovém Motortipu se vrátíme k madarské šotolinové Szombatley rallye 2007, plné atraktivních skoků, pokračovat budeme vrchařským šampionátem KW Beg Trophy, který  pokračoval závody v Divákách a ve Šternberku. Jan Kopecký si výborně vedl na Německé rallye, ale čekají ho zřejmě už jen tři světové podniky s vozem třídy WRC. V pořadu máme aktuální rozhovor Kopeckého i jeho navigátora Filipa Schovánka. Zlínská Barum rallye zase v minulých dnech získala výborné hodnocení od pozorovatelů FIA i IRC a již nyní je jasné že a kdy se pojede opět pod křídly obou těchto šampionátů,“ vypočítává nabitý obsah půlhodinového pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Ale to ještě pořád není všechno.Rolex Submariner Replica Jistě zajímavý příspěvek jsme natočili také v Brně u obchodního centra Olympia, kam se po loňské úspěšné premiéře vrátili vyznavači supermota i čtyřkolek, ale nově také skůtrů. Před závěrem nechybí reportáž z Příbrami, kde zakončil sezónu tuzemský mezinárodní šampionát v rallye a kde mimochodem předvedl kotrmelec oblíbený domácí jezdec Emil Triner. A ani tento záběr v pořadu mimochodem nechybí. Na závěr jsme ještě připravili pozvánku na blížící se šotolinovou Rallye Lausitz, která se sice jede v Německu, ale jen kousek od našich hranic.
 
Ještě mohu doplnit, že do dalšího vysílání připravujeme příspěvky ze závodů čtyřkolek u brněnské Olympie, z minibiků, ze setkání automobilových i motocyklových veteránů při závodu do vrchu do Soběšic, závody gétéček, ale také  trucků a nejen to. Na své si v našem pořadu snad tedy může přijít opravdu každý,“ doplňuje ještě Pavel Jelínek.
 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno). Dále je k vidění v  lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, TV OIK, KTV v Jeseníku a sítích TVB1. „Nově je domluveno i vysílání v Břeclavi a čeká se jen  na podpis smlouvy o spolupráci,“ doplnil šéfredaktor pořadu

 

 
Pořad je možné nadále (alespoň zatím) vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE. Na internetu je pořad možné vidět také KDYKOLIV viz přesné odkazy na http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip a to prostřednictvím serveru  www.youtube.com.
 
Připravuje se rovněž spolupráce s českým serverem www.streem.cz
 
KONKRÉTNĚ pak zde: připravuje se
 
Předchozí druhý zářiový díl je k vidění zde: ( Barum rallye a Vyškov)
 
Předchozí  první zářiový díl zde:
 
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)
 
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2007_říjen

 
 
Fotogalerie:   FIA GT Brno 2007 objektivem Milana Spurného

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose