www.car.cz
 

Motocyklová exhibice kaskadéra Mirka Lisého
     tisková zpráva


5. 6. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Na volné ploše před Kongresovou halou řádí na motorkách v sobotu a neděli Mirek Lisý. Extrémní motocyklové prvky - jízdy po předním a zadním kole, otočky na předním i zadním kole, výjezdy a sjezdy extrémně příkrých nájezdových plošin, výskoky a seskoky s motocyklem z výšky až 3 metrů, pálení zadní pneumatiky, přeskoky, humorné pobavení diváků - tzv. "blbec na motocyklu", skoky přes dobrovolníky, přejíždění a přeskakování diváků, "grilování dobrovolníka", otec minimálně 2 dětí přichází o ...

Je sobota ráno, hodinu po otevření bran Autotecu a prostor kolem Kongresového centra už zní zvukem, kteří mají fandové motorismu tak rádi – to Mirek Lisý začíná na své motorce Montesa jednu ze svých exhibicí plných rozjezdů, zatáček a skoků, jejichž vrcholem je skok přes ležící lidi. Po oba víkendové dny uvidí návštěvníci veletrhu Autotec čtyřikrát denně ( v 10.00, 12.00, 14.00 a 16.00 hod.), mistrovství Mirka Lisého, špičkového motocyklového jezdce a kaskadéra, 10-ti násobného mistra ČR a třetího jezdce Evropy v Trialu.

Na dvou naprosto rozdílných motocyklech - trialovém speciálu značky Montesa-Honda 250 ccm a motocyklu SUPERMOTO Ducati Monster 1000 ccm popře nejenom svými výkony některé fyzikální zákony, ale zejména do vlastního programu vtáhne přítomné účastníky. Již první z exhibic přilákala pozornost velké skupiny návštěvníků, kteří hlasitým povzbuzováním a tleskáním dodávali odvahu a chuť překonat nástrahy připravené i nepřipravené - mokrá vozovka po ranním dešti je ostatně pro tak náročná čísla velmi obtížná.

Na celé exhibici byla kromě předvedených kousků sympatická i skutečnost, že Mirek Lisý pamatuje na své začátky a dává prostor i mladším jezdcům na bike trialech, na kterých on sám před několika lety začínal. 14-letý Jirka Koloc předvedl na svém trialovém kole, že o nástupce se nemusí bát.

BVV


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose