www.car.cz
 

AUTOSHOW PRAHA : Pražská premiéra nového modelu C-Crosser
     12.10.2007 22:01 - tisková zpráva


Citroën na AUTOSHOW PRAHA 2007                                       

Pražská premiéra nového modelu C-Crosser !!!

PRAHA, 11.10.2007Dne 18. října 2007 se otevře již po třinácté veřejnosti veletrh Autoshow Praha na pražském výstavišti v Holešovicích. Značka Citroën je jedním z vystavovatelů i pro tento rok, a to hlavně z důvodu představení široké veřejnosti poprvé na půdě hlavního města svoji novinku – model SUV C-Crosser ! 
 
Naši expozici naleznete v levém křídle Průmyslového paláce.
 
Na stánku Citroën se budou moci návštěvníci lépe seznámit právě z výše zmiňovanou novinkou  C-Crosser, se kterou Citroën nově vstupuje do segmentu vozů SUV.
 
Dále bude vystavena novinka z letošního jara – C4 Picasso, velkoprostorový vůz, který rozšířil nabídku MPV vozů Citroën po 7místné verzi Grand C4 Picasso a úspěšné Xsaře Picasso. Pochopitelně nebudou chybět ani další úspešné modely jako C4 Coupé, C3 a další.
 
Bude také stále přítomen pracovník z oblasti leasingu, který na místě vypočítá případným zájemcům Citroën leasing na kterýkoliv vůz modelové řady.
 
 
Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.
 
 
Simona Klavrzová
Public relations

 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno foto Jan ŠKODA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose