www.car.cz
 

Mičánek se zřejmě rozloučí se sezonou na Hockenheimu
     12.10.2007 22:03 - tisková zpráva


Závěrečným devátým závodem seriálu Porsche Carrera Cup se zřejmě rozloučí tuto neděli se závodní sezonou brněnští piloti Jiří Mičánek s Vladimírem Hladíkem. Mičánek si minulý víkend vyzkoušel právě na Hockenheimu své síly ve dvou závodech seriálu Porsche Super Sport Cupu.
   
    "Určitě byly tyto dva starty velmi dobrou přípravou. V neděli bude na startu ale podstatně silnější konkurence. Cílem je co nejlepší umístění, hodně bude záležet na sobotním kvalifikačním tréninku," řekl před odjezdem do Německa Jiří Mičánek.
   
    Na Hockenheim se Mičánci vraceli jen "nalehko." Kamion se závodními vozy totiž nechali v parkovišti závodních strojů a do Německa nyní cestovalo pouze Hladíkovo Porsche.
   
    Na 4,547 km dlouhém okruhu bude čekat na jezdce v závodě Porsche Carrera Cupu celkem 18 okruhů v celkové délce 82,322 km. Právě v Hockenheimu letošní seriál Porsche Carrea Cup 22. dubna začínal a nyní bude i končit.
   
    Zda bude Porsche Carrera Cup definitivní Mičánkovou tečkou za sezonou ještě není zcela jisté. "S největší pravděpodobností už začneme myslet na příští sezonu. I když máme na stole ještě nabídku k několika startům v závodech v České republice. Tuto možnost vyhodnotíme v příštím týdnu," dodal šéf stáje Jiří Mičánek senior.
 
JiPoš

 
 
Fotogalerie:   Mičánek junior pátý v Porsche Cupu na Hockenheimu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose