www.car.cz
 

Josef Semerád do Vsetína jede s náhradním solujezdcem a těší se na špatné počasí...
     18.10.2007 13:54 - tisková zpráva


Sherlog Racing-jedeme dál
 
Sherlog Racing tým se o nadcházejícím víkendu chystá opět bojovat o body v Mediasport Mistrovství České republiky v rally. Do Vsetína dnes vyrazil Josef Semerád, kterého tentokrát nebude navigovat Bohouš Ceplecha, protože bude závod nedobrovolně sledovat z postele. Bohouš Ceplecha se zotavuje ze zranění, která utrpěl na předchozí soutěži v Jeseníkách, kdy do jejich vozu narazil na přejezdu opilý řidič a Martinovi Semerádovi a hlavně Bohoušovi Ceplechovi způsobil zranění. Martin Semerád se už z lehčích zranění zotavil a tento týden se vrátil do školy.
 
Bohouš Ceplecha by mohl být v nejbližších dnech propuštěn do domácího ošetření, avšak na místo spolujezdce se přinejmenším do konce roku vrátit nemůže. Josef Semerád byl tedy nucen na soutěž ve Vsetíně angažovat jiného mitfáru. Společně s Bohoušem se rozhodli povolat kamaráda Romana Niemetze, který jinak v minulosti navigoval Petra Hozáka.
 
Již druhou soutěž Josef Semerád bude využívat kompletních služeb špičkového zázemí Charouz Racing systému. Můj tým mechaniků, který mi auto připravoval dlouhá léta měl se mnou v poslední době hodně trápení a práce, a celkové vypětí na obou stranách nedávalo moc šancí na pokračování spolupráce, která dřív dobře fungovala a díky níž jsme získali hodně úspěchů. Naše cesty se ale teď rozešly. S Charouz Racing systémem jsme už v minulosti úzce spolupracovali, a tak byla tato volba logická,“ komentuje Josef.
 
Karty jsou před soutěží ve Vsetíně rozdány jasně. V absolutním pořadí vévodí pořadí jezdců dva soutěžáci s WRC a jeden současný jezdec mistrovství světa. Hned za nimi je Pepa Semerád. Mnohem důležitějším cílem než boj v absolutním pořadí je však zisk mistrovského titulu ve skupině N , kde také ještě není nic rozhodnuto. Letošní sezóna, která pro Sherlog Racing nezačala vůbec dobře, zkomplikovalo ji i nešťastné zranění spolujezdce, tak ještě není úplně ztracena a o body se bude bojovat s veškerou vervou.
 
„S Bohoušem jsme se dohodli, že by bylo škoda teď rozjetou sezónu ukončit a společně jsme vybrali Romana Niemetze jako mitfáru. Vyhovovalo by nám špatné počasí, mokro a klouzavo. Ten povrch mi sedí a mohla by to být pro nás výhoda i v absolutním pořadí. Po loňsku sebou vezeme i nějaké ty zimní gumy, ve Vsetíně jeden nikdy neví…“ žertuje Pepa Semerád.
 
Do Vsetína jede s velkými nadějemi i další posádka Sherlog Racing týmu manželů Mandíkových. Se svojí dieselovou Fábií mohou již ve Vsetíně získat titul ve své třídě a budou se o to snažit ze všech sil.
 
 Závěrem bychom chtěli všem fanouškům a kamarádům vyřídit pozdravy od Bohouše Ceplechy, který všem moc děkuje za podporu a vzkazy, co jste mu posílali. Bohouš už plánuje, kam se alespoň jako divák pojede v nejbližší době na rally podívat, a slibuje, že pokud mu doktoři brzy nevyndají dráty, které mu drží pohromadě čelist, tak je přestříhá štípačkami, protože takhle se rozpis opravdu číst nedá…
 
PR

 
 
Fotogalerie:   Rally Jeseníky 2007- foto Vladimír Hubík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose