www.car.cz
 

Vyřazen i Gardemeister, Fabie WRC jedou dál mimo soutěž
     tisková zpráva


Na Akropolis vyřazen i Gardemeister, Fabie pojedou dál mimo soutěž

Po Schwarzovi vypadl v poslední RZ prvního dne i Gardemeister, ale obě Fabie WRC budou v akci na rallye Akropolis i druhý den. Tým Škoda Motorsport hodlá využít nový SupeRally systém, který dovoluje vyřazeným vozům po opravě návrat do soutěže v následující etapě i když již nemohou získat mistrovské body.

Toniho Gardemeistera vyřadil z rallye Akropolis ve večerní superspeciální 9. RZ oheň v motorovém prostoru. V té době byl 12., když během dne jezdil i na šesté pozici.

Armin Schwarz byl nucen ze soutěže odstoupit poté, co se ulomil závěs zadního kola jeho Fabie WRC na 27. km dnešní druhé RZ.

Šéf týmu Škoda Motorsport Martin Muehlmeier: Byla škoda ztratit dnes oba vozy, ale můžeme využít výhody SupeRally systému a pokračovat zítra v našem vývojovém programu. Toniho časy v erzetách ukazují, že práce kterou jsme v posledních šesti měsících od posledního závodu WRC vykonali, je cesta správným směrem.

Armin Schwarz: Naneštěstí jsem neměl volnou trať v obou dnešních prvních erzetách. V první RZ jsem se zdržel v prachu za vozem Jusi Valimakise a pak jsem před koncem druhé RZ ulomil závěs zadního kola. Přesto mám pocit, že Fabia je už lepší a těším se, že budu moci díky novému systému jet i zítra.

Toni Gardemeister: Jel jsem ráno rychle a můj styl byl poněkud neuspořádaný, ale byl dobrý pro návrat do závodu. Vůz se mnohem snáze řídí a je už přeci jen blíže tomu, čeho chceme dosáhnout. Naše časy v rychlostních zkouškách se už také mnohem více blíží nejlepším vozům.


tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose