www.car.cz
 

Laura Hájková na Hockenheimringu dvakrát čtvrtá
     23.10.2007 09:04 - tisková zpráva


Na poslední závodní víkend v letošním ročníku seriálu závodů Divinol Tourenwagen Cup dorazila jezdkyně CSMS týmu Laura Hájková na německý okruh Hockenheimring v pátek 19. 10. 2007.

Volné měřené tréninky, kvalifikace i závody se tentokrát jely za chladného, ale suchého počasí. Laura se svojí Škodou Octavia Cup začínala s časy, které odpovídaly zhruba desátému místu v kategorii do 2000 ccm. V prvním závodě se po vyrovnaném výkonu dostala ale až na vynikající čtvrtou pozici v cíli. Toto výborné umístění si udržela i v druhém závodě a pořadatelé ji tak odměnili dvěma krásnými poháry za čtvrté místo.

A protože na Hockenheimringu uplynulý víkend seriál závodů Divinol Tourenwagen Cup 2007 končil, pořadatelé odměňovali jezdce i za letošní celkové dosažené výsledky a mezi odměněnými nechyběla ani tentokrát Laura Hájková. Vedle dvou ocenění z posledních závodů si domů přivezla ještě ocenění "PILOT 2007" a také pohár pro nejúspěšnější ženu seriálu závodů Divinol Tourenwagen Cup 2007.

 

PR  ČSMS


 
 
Fotogalerie:    Würth Partr Rally Vsetín objektivem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose