www.car.cz
 

Oficiálně : Lukáš Pešek podepsal smlouvu s týmem Emmi Caffe Latte Aprilia do 250 ccm !
     23.10.2007 19:41 - tisková zpráva


Ve VIP salonku na pražském ruzyńském letišti, kam ho přišli pozdravit i členové jeho Fan klubu, podepsal v pondělí 22. října, těsně po svém příletu z Malajsie, Lukáš Pešek smlouvu s Danielem Eppem, majitelem týmu Emmi Caffe Latte Aprilia. V příším roce přestoupí do třídy do 250 ccm, bude jezdit s polotovární aprilií a jeho týmovým kolegou bude Thomas Lüthi ze Švýcarska.

"Hrozně se na to těším. Bude to větší třída, výkonnější a těžší motocykl. Bude to opět blíže k MotoGP. Vím, že to bude úplně něco jiného, ale strach z toho nemám. Věřím, že budeme úspěšní," řekl Lukáš Pešek na tiskové konferenci v rámci které byla smlouva podepsána.

V úspěch svých jezdců věří i Daniel Epp, který počítá s tím, že s Lukášem bude spolupracovat déle než rok.
"Jedná se o nejméně dvouletý projekt. Lukáš se v posledních letech vypracoval v jednoho z nejlepších jezdců ve třídě do 125 ccm a věřím, že zvládne i přestup," uvedl Daniel Epp, který Lukáše poprvé kontaktoval v průběhu červencové Velké ceny Německa na Sachsenringu.

V příštím roce pojede Lukáš s motocyklem verze roku 2007. K tomu Daniel Epp dodává: "Nic jiného ani Lukáš od Aprilie nemohl získat. Dostane tovární motorku, ale bez tovární podpory. O vše se budeme starat my. Žádný problém v tom není. Není rozhodující, s jakou verzí pojede, ale jak bude připravená a jaké bude podávat výkony. Například Lorenzo jezdí s modelem 06”.

Lukášovým cílem by mělo umístění do desátého místa v MS.

MLJ RACING

Oficiální stránky : http://www.lukas-pesek.com/


 
 
Fotogalerie:   Lausitz rallye 2007, foto Jiří Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose