www.car.cz
 

Milan Maděryč míří na Epilog jako celkově stříbrný ve sprintech
     23.10.2007 19:50 - tisková zpráva


Ještě před závěrečným podnikem letošní okruhové sezóny je zde celková bilance. Pro Bohemia Racing Team rozhodně nevyzněla špatně. V Poháru týmů obsadil druhé místo, Milan Maděryč skončil celkově čtvrtý, ale v samostatném hodnocení Českého poháru ve sprintech je klasifikován na druhé pozici!  
 
Stalo se tak díky stabilním výkonům v krátkých mistrovských závodech, kdy Maděryč pravidelně stával na stupních vítězů. V Mostě v červnu zvítězil, v předchozím podniku v Brně dokázal porazit jeden z konkurenčních mercedesů a obsadil stříbrný stupínek na podiu. Pro pořádek lze dodat, že Thed Björk, ačkoli se nezúčastnil zdaleka všech podniků, byl v českém šampionátu vyhodnocen jako devátý, přičemž mezitím v domácím švédském okruhovém mistrovství obsadil celkově čtvrtou pozici.
 
V barvách BRT jezdil také Miroslav Forman na starším Audi specifikace Supertourismo. V hodnocení objemové třídy do 2000 ccm zvítězil a v této kubatuře se stal i držitelem Českého poháru ve sprintech.
 
Na brněnský Epilog tedy tým odjíždí spokojený. Samozřejmě by mohlo být ještě lépe, ale po první sezóně se zcela novou technikou jde asi o maximum možného,“ řekl manažer Petr Najman. „Tradiční závěrečná šestihodinovka je určitě hodně prestižní a my u ní nemůžeme chybět. V předchozích letech se její první tři hodiny započítávaly do celkového hodnocení mistrovství, letos už se všechny oficiální podniky odjely. Přesto se ale Epilogu účastníme a chceme odvést  co nejlepší výkon. Na speciálu z DTM se budou střídat jeho tradiční piloti Milan Maděryč a Thed Björk, kterým vypomůžou Tomáš Kostka a Jiří Janák.
 
Už od čtvrtka budeme fungovat v brněnském paddocku, v pátek odpoledne proběhne třídílná kvalifikace a v sobotu ve 14,00 letošní Epilog startuje. Všechny příznivce a partnery Bohemia Racing Teamu srdečně zveme ke sledování atraktivního maratónu a doufáme, že nám budou držet palce. Uděláme všechno pro to, abychom je nezklamali,“ dodal Petr Najman.
 
 
(22.10. 2007)  BRT
 

 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Divize 4, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose