www.car.cz
 

TV MOTORTIP – několikrát okruhy, veteráni i přípravy na Dakar
     2.11.2007 08:41 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne opět od nadcházejícího víkendu pestrou směs příspěvků z různých motoristických disciplín. Jedna z českých i zahraničních okruhů, ale i třeba z pouštního marathonu  do Dakaru, kam se chystá rekordní česká účast a možná i Roman Kresta.
 
Do prvního listopadového Motortipu jsme připravili reportáže z mnoha různých disciplín. Mladíci Martin Matzke a Jiří Skula zazářili v Brně a dařilo se jim také na německém Hockenhaimu, kde získali stříbro. Na Monze si zase vyzkoušeli vůz Ferrari. Vrchařský KW Beg trophy představil novinky pro příští sezónu 2008, v níž mimochodem vznikne samostatný seriál pěti závodů na Moravě. Divizi 4 do dvou litrů na českých okruzích nyní kraluje nový speciál Lotus Michl, zatímco stejné divizi nad dva litry nadále kralují speciály DTM a možná jich již příští rok ještě přibyde. Tým BRT totiž doveze další dva vozy Audi DTM a bude mít tři! Závod do vrchu Brno Soběšice zase přivítal rekordní účast krásných historických aut i motocyklů.
 
Na věhlasný Dakar se letos chystá rekordní počet českých závodníků a možná také ostřílený soutěžák Roman Kresta, jak v pořadu potvrdí jeho manažer Antonín Charouz. Za zmínku jistě stojí zajímavé on boardy z loňského Dakaru z vozu Miroslava Zapletala, které budou k vidění právě v tomto příspěvku. Poslední dvojicí příspěvků bude ten ze skvěle obsazeného Epilogu, který udělal tradiční tečku za tuzemskou okruhovou sezónou, a na úplný závěr pozvánka na rovněž tradiční Erzetku u Berouna, jejímž mediálním partnerem bude i MotorTip. Stejně jako v případě již zmíněné KW Berg Trophy. Doufám tedy, že o pestrosti tohoto pořadu nemůže být pochyb,“ upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.
 
Vlastní pořad pak mimochodem bude k vidění na UPC v nových časech. Bude zde zkrácen na cca 23,30 min. a bude k vidění vždy od pátečního do pondělního večera – několikrát denně. A to o každém víkendu. Ostatní časy v dalších televizních sítích, které MotorTip vysílají, pak zůstávají stejné, jako doposud. Novinkou  těchto dnů je pak  vysílání pořadu v kabelové televizi v Břeclavi, kde se již MotorTip začal vysílat.
 
Příště se ještě mimo jiné ohlédneme za úspěchem Martina Prokopa a Jana Kopeckého, kteří slušně zabojovali na  Korsice a v případě prvně jmenovaného i v předchozí Katalánské rallye. Chybět by něměla ani Rallye Vsetín i delší ohlédnutí i s několika rozhovory za sobotním okruhovým Epilogem,“ doplňuje Pavel Jelínek.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno). Dále je k vidění v  lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, TV OIK, KTV v Jeseníku a sítích TVB1.
 
Pořad je možné nadále vidět zhruba každé dvě hodiny o víkendech ( až do pondělního večera !) také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE.
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2007_listopad_01

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 objektivem Ladislava Kuruce

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose