www.car.cz
 

Defend Lock zastřešuje nová značka DEFEND
     tisková zpráva


5. 6. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Známá česká značka Defend Lock se nyní posunula do řady produktových značek a hlavní značkou se stal DEFEND. Důvodem je rozšíření portfolia výrobků o nově nabízený Defend Locator, který znamená rozšíření nabídky mechanického zabezpečení automobilů o satelitní, zahrnující ochranné komponenty proti odcizení. Defend Locator je jedním z výrobků oceněných v rámci Autotec Prix, kdy získal zvláštní cenu předsedy poroty.

Značka DEFEND (z angl. chránit, bránit) se do budoucna má stát synonymem pro komplexní ochranu a zabezpečení automobilů. Zákazník tak bude mít možnost zabezpečit si svůj vůz na jednom místě a s garancí, že všechny druhy zabezpečení jsou navzájem kompatibilní a doplňují se.

Defend Locator je systém, který propojuje mechanické a satelitní zabezpečení vozu, čímž se odlišuje od standardních elektronických systémů pro vyhledávání odcizených vozidel. Jde o jednoduché a přitom sofistikované spojení zámku řadicí páky a systému GPS/GSM, který hlídá automobil 24 hodin denně.

Vývoj a provozování Defend Locatoru spojil značku Defend s firmou Altea, která zajišťuje provoz nezbytného dispečinku, jehož profesionální operátoři vyhodnocují a předávají informace o sledovaném vozidle.

K aktivaci Defend Locatoru dojde v okamžiku uzamčení mechanického zámku Defend Lock. V tuto chvíli již systém hlídá variabilně všechny dostupné ochranné zóny vozu a zároveň jeho polohu. Veškeré informace o jakýchkoliv změnách monitoruje a posílá na dispečink.

Dispečink zaslané údaje vyhodnotí a následně informuje majitele nebo uživatele vozu. V závažném případě se informace okamžitě předává policii, která vůz následně najde a zajistí. Z dispečinku je zároveň možné spustit například klakson auta, rozsvítit světla nebo blikače, zapínat a vypínat motor, zkrátka napomáhat lokalizaci a komplikovat činnost zlodějům.

Kromě důkladné ochrany vozu před krádeží má Defend Locator ještě jednu velkou přednost. Díky neustálému přehledu o stavu vozidla dispečink prakticky okamžitě může informovat policii, a záchranáře v případě dopravní nehody a přispět tak k okamžitému řešení jejích následků.

BVV


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose