www.car.cz
 

ITALMEC s nářadím pro Ferrari
     tisková zpráva


6. 6.2004 (Tiskové středisko BVV) - Společnost ITALMEC, spol. s r.o. nabízí na letošním AUTOTECU celou řadu zajímavých exponátů, mezi kterými je také nářadí BETA, které se v nedávné době stalo oficiálním partnerem Scuderia Ferrari.

Kromě již zmiňovaného vysoce kvalitního nářadí nás nejvíce zaujala rovnací stolice GLOBALJIG. ITALMEC jako jeden z mála vystavovatelů nabízí rovnací stolice a v takovém provedení, jako je stolice GLOBALJIG, je jediným vystavovatelem. Zdokonalená rovnací stolice představuje špičku v tomto oboru především díky své univerzálnosti a jednoduché obsluze. Ve svém velmi silném oboru mycích linek nabízí letos ITALMEC dva typy portálových zařízení. První z nich je „myčka“ pro osobní vozy, která dokáže pracovat s kapacitou až patnácti vozidel za hodinu. Druhým exponátem je potom mycí linka pro nákladní vozidla s novým systémem zavěšení svislých kartáčů pro účinnější mytí zadních a předních partií.

ACI sází na kvalitu a široký sortiment

6. 6. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Jedním z největších dodavatelů karosářských dílů vystavujících na letošním veletrhu AUTOTEC je ACI – Auto Components Internartional.

Pavilon C na brněnském výstavišti je kromě jiného vyhrazen také pro dodavatele dílů vozidel. Najdete zde rovněž společnost ACI – Auto Components International, která patří do sdružení SISA a je největším dodavatelem karosářských dílů na našem trhu. Krédem společnosti je specializace v tomto oboru. Firma se především orientuje na dodávky kvalitních dílů ve spolupráci s mateřskou společností Van Wezel. Jak nám potvrdil jednatel společnosti ing. Pleskač tato strategie se ACI vyplácí. V současné době mohou zájemci okamžitě odebrat od společnosti ACI více jak 180 000 karosářských komponentů.

Titul „BABYTRUCK“ získal podruhé za sebou DAF

6. 6. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Na brněnských veletrzích automobilů již podeváté proběhla laická soutěž, v níž dětská porota podle specifických kritérií posuzuje vybrané vozy.

Z osmi trucků nominovaných do letošního ročníku soutěže BABYTRUCK vybralo patnáct porotců ve věku od 7 do 15 let tři, které je svým vzhledem a výbavou nejvíce zaujaly. Na třetím místě skončil nejsilnější sériově vyráběný nákladní vůz na současném trhu – Volvo FH16, který na veletrhu AUTOTEC získal již ocenění Truck of the Year v České i Slovenské republice. Druhou příčku dětští „odborníci“ přisoudili novince pro dálkovou kamionovou přepravu Scania R580. Vítězem, který se může honosit čestným titulem BABYTRUCK 2004, byl dnes slavnostně vyhlášen automobil DAF FX 95.530. Tato značka je zatím jediná, která zvítězila dvakrát, a navíc podruhé za sebou. Stejný typ trucku – DAF 95 XF 530 Limited Edition – totiž vyhrál již na soutěži BABYTRUCK 2002. Děti na něm oceňují především pohodlí a vybavení, ale všímají si i technických parametrů. „Luxusní kabina, velký prostor“, velká pohodlná opěradla“, „v kabině to pěkně svítí“, „zabudovaná mikrovlnka, lednička, DVD Pioneer za 90.000 korun a dvě postele“, „dobrý navigační systém“, „6 válců“, „530 koní“, „nádrž na 870 litrů“ – takové a podobné poznámky si o trucku DAF FT 95.530 zapsali porotci letošního ročníku. „Vítězství nás velice těší, protože děti jsou naši potenciální zákazníci,“ spokojeně komentoval výsledek prodejní ředitel společnosti DAF Truck CZ František Králík.

Představitelé tří úspěšných firem v pavilonu Y převzali tradiční ceny v podobě umělecky ztvárněných perníkových trucků. Na předešlých veletrzích AUTOTEC zvítězily značky Renault, Mercedes-Benz, Scania a Volvo a perníkovou trofej za medailové umístění získaly také vozy Tatra a Škoda. Jak informovali pořadatelé ze společnosti EfektMediA, v příštím roce bude dětská porota vybírat „BABYCAR 2005“.


BVV


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose