www.car.cz
 

Nový SEAT Altea . Nejprve na trati rallye, nyní do showroomů
     tisková zpráva


Základní cena 469 900 Kč

Nový SEAT Altea, který vnáší novou kvalitu do kategorie jednoprostorových automobilů, se tuzemským motoristickým novinářům i široké veřejnosti oficiálně představil minulý víkend v rámci SEAT Rallye Český Krumlov. V autosalonech prodejců se tento inovativní model objeví v sobotu 12. června, kdy bude oficiálně zahájen jeho prodej.

Základní cena za velmi dobře vybavený model Altea Reference (ve standardu mj. protiblokovací systém brzd ABS, protiprokluzové zařízení TCS, dva čelní, dva boční a dva průběžné hlavové airbagy, elektrické ovládání předních oken nebo dálkově ovládané centrální zamykání) poháněný zážehovým motorem 1.6/75 kW (102 k) činí 469 000 Kč.

Alteou automobilka SEAT zakládá nový segment MSV (Multi Sports Vehicle), jehož název jasně naznačuje, pro koho je nový model určený především: Pro aktivní, sportovně založené zákazníky, které Altea dokáže podpořit v jejich rozmanitých aktivitách.

Předností Altey je prostorný a variabilní interiér a zavazadlový prostor základního objemu přes 400 litrů. Altea nadchne také vyznavače moderního dynamického designu. Originálním technickým prvkem jsou stěrače uchycené u vnějších krajů karoserie, které jsou v klidovém stavu ukryté v A-sloupcích karoserie. Velmi dynamická je i boční silueta vozu, která dává vyniknout
bohatému prosklení karoserie. Elegantně prohnutá křivka střechy končí decentním spojlerem, do kterého je začleněno třetí brzdové světlo z LED diod.

Silnou stránkou modelu SEAT Altea je škála moderních motorů. Nabídka zážehových agregátů zahrnuje vysoce výkonný čtyřválec s přímým vstřikováním benzinu do válců 2.0 FSI o výkonu 110 kW/150 k a menší čtyřválec o objemu 1,6 l a výkonu 75 kW/102 k, na zájemce o vznětové motory čekají turbodiesely 2.0 TDI (103 kW/140 k) a 1.9 TDI (77 kW/105 k).

Nový SEAT Altea se nabízí ve čtyřech osobitých verzích "Reference", "Sport", "Stylance" a "Sport-up". Už základní model Altea Reference je velmi dobře vybavený, vyšší verze mají např. specifický dekor interiéru, kola z lehkých slitin, volant a hlavici řadicí páky potažené kůží, klimatizaci, autorádio s CD přehrávačem, palubní počítač či tempomat.

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose