www.car.cz
 

Nový model Citroën C5 bude mít světovou premiéru na bruselském autosalonu
     5.12.2007 09:51 - tisková zpráva


Citroën zahájí rok 2008 ve znamení luxusu a elegance představením nového modelu C5 na bruselském autosalonu. Tomuto představení v metropoli Evropské unie ve dnech 15.-27. ledna předcházela prezentace světovému tisku, která proběhla 18. října.
U příležitosti představení tohoto nového modelu proběhne v rámci novinářského dne 15. ledna 2008 v 11:30 (palác 6, hala 6) tisková konference generálního ředitele značky Gilles Michela.

Nový model C5 se bude snažit trvale se prosadit mezi hlavními hráči segmentu M2 vozů vyšší střední třídy výraznou osobností a přesvědčivými argumenty.

Ze všeho nejdříve zaujme nová C5 stylem. Elegantní a ušlechtilý vůz je vizitkou odlišnosti. Rozšířené aerodynamické linie neponechají nikoho na pochybách, že má před sebou pravou limuzínu.

Díky dosaženému sladění dynamičnosti a jízdních vlastností se nová C5 pyšní vynikající prostorností jak ve verzi break, tak ve verzi sedan.

V kabině vozu nabývá potěšení z jízdy nových rozměrů. Pečlivé zpracování místa řidiče, které v mnohém připomíná pilotní kabinu, se snoubí s moderní ergonomií ovládacích prvků a s ukázkovým pohodlím sedadla. Cestující se vezou v luxusním a dokonale komfortním prostředí.

Samotnou jízdu provází pohodlí na vysoké úrovni. Nová C5, která zdědila všechny sofistikované charakteristiky modelu C6, nabízí jako první v tomto segmentu uživatelskou volbu nastavení odpružení: na jedné straně odpružení Hydractive 3 Plus, které zajišťuje maximální komfort a jízdní pohodu, na straně druhé pak klasické odpružení Métallique, jež umožňuje bezprostřednější kontakt s vozovkou. K příkladným jízdním vlastnostem vozu rovněž přispívá kompletní nabídka motorů, bezpečnost bez jakýchkoliv kompromisů a výbava využívající špičkových technologií.


Simona Klavrzová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.
 
 
Fotogalerie:   Britské loučení Jana Kopeckého s Fábií WRC, foto týmu podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose