www.car.cz
 

Pro rychlé jezdce: První silniční pneu na světě pro 360 km/h !!!
     tisková zpráva


NOVINKA KONCERNU CONTINENTAL AG ContiSportContact 2 Vmax

§ Nová pneumatika značky Continental je první silniční pneumatikou, která umožňuje jízdu rychlostí až 360 km/h. 

Základem pro vývoj této pneumatiky byla ContiSportContact 2, která umožňovala jízdu rychlostí až 330 km/h. Jejím zdokonalením a vytvořením nové pneumatiky ContiSportContact 2 Vmax získala značka Continental značnou výhodu proti konkurenci v oblasti vysokorychlostních pneumatik.
ContiSportContact 2 Vmax je opatřena např. více drážkami v běhounu pneumatiky, které poskytují vyšší výkon a současně pomáhají zachovat optimální teplotu i při nejvyšších rychlostech. Přínosem toho, že hloubka dezénu pneumatiky je 6,3 – 7 mm (což je nižší hodnota než u CSC 2) je vynikající handling.

Nový asymetrický dezén ContiSportContact 2 Vmax má výrazný a nezaměnitelný vzhled, kterým se liší od „běžné“ pneumatiky ContiSportContact 2.

ContiSportContact 2 Vmax je úplně první silniční pneumatikou na světě, která zvládne rychlosti až 360 km/h. Tato skutečnost je ztvárněna i na bočnici pneumatiky, kde je zkratka „V max“ připojena k důvěrně známému logu ContiSportContact 2. Nová pneumatika získala rychlostní index „ZR“ (nad 240 km/h), protože škálu rychlostních indexů uzavírá index „Y“, který označuje pneumatiku určenou pro rychlosti do 300 km/h.
Otrokovice, prosinec 2003

Barum Continental spol. s r.o. Otrokovice

Divize marketing

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose