www.car.cz
 

Chevrolet podpořil SOS dětské vesničky
     12.12.2007 12:00 - tisková zpráva


První dobročinná aukce dětských kreseb vynesla 84 500 Kč!

 

 

Nejenom automobily žije Chevrolet! Součást největšího světového automobilového koncernu vnímá i další aspekty každodenního života  - a nezavírá oči ani před jeho stinnějšími stránkami. Právě proto Chevrolet Europe rozjel před časem projekt na podporu SOS dětských vesniček. České zastoupení značky Chevrolet se do něj samozřejmě zařadilo – a v dobročinné aukci SOS vesničkám „vydělalo“ téměř 90 000 korun!

 

Od září až do konce října mohly všechny děti od 5 do 13 let posílat své kresby na téma „Můj vysněný automobil Chevrolet“. Pořadatelům se nakonec sešlo přes 200 skutečných originálů, z nichž 20 nejlepších se potom v závěru listopadu dražilo na pražské aukci.

 

Role licitátora se s chutí zhostil populární bavič Zdeněk Izer - a vedl si skutečně zdatně, protože v závěru aukce mohl spolu se zástupci české kanceláře GM předat zástupkyni sdružení SOS dětských vesniček „šek“ s cifrou 84 500 Kč!

 

„Věřím, že jsme touto aukcí udělali první krok k nové tradici,“ říká Pavel Baštář, prodejní a marketingový ředitel českého zastoupení značky Chevrolet. „I do budoucna se určitě chceme SOS dětským vesničkám věnovat a podporovat je. A budeme jenom rádi, pokud naší první dobročinnou aukcí třeba inspirujeme i ostatní...“

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Pražský Rallysprint 2007 - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose