www.car.cz
 

Brno Girl a potom Rallye Show Modřice
     12.12.2007 12:10 - tisková zpráva


Dvě významné soutěže zaneprázdnily v posledních dnech na maximum tým Vonka Racing.

Brno Girl 2007 a Rallye Show Modřice 2007.

 

Soutěž Brno Girl 2007 Vonka Racing tým podpořil jako reklamní partner. Všem finalistkám jsme věnovali certifikát k jízdě v závodním voze BMW M3 na místě spolujezdce po boku Jana Vonky. Bystřejší fanoušci mohli už letos v červnu při závodě Vzhůru Farinovou zatáčkou potkat vítězku a některé finalistky ročníku 2006, které si svoji jízdu prožily, přežily a nakonec asistovaly při předávání pohárů a cen.

 

Na letošní ročník byl Jan Vonka přizván do poroty mezi další celebrity, jako např. Robert Vano, Petr Muk, Marie Zelená, Soňa Dedíková, Ivana Barazi a další, a beztrestně tak mohl sledovou krásu mladých slečen. „Moje favoritka sice nevyhrála, umístila se na 3. místě, ale jinak jsem byl spokojen. Navíc partnerství s takovým projektem jako je Brno Girl je opodstatněné, hezké dívky k hezkým a rychlým vozům neodmysliteně patří.“

 

A kulturní akci vystřídala sportovní…

 

V sobotu jsme pořádali již 7. ročník Rallye Show Modřice, závodu ve stylu rallye a slalomu pro všechny řidiče.

 

Přestože jsme se hodně modlili, aby se z nebe snesl sníh, nebylo nám dopřáno. Navíc teplota se vyšplhala celkem do vysokých hodnot a dokonce vysvitlo i sluníčko. Ale i tak se nám podařilo připravit soutěž tak, aby se líbila a soutěžící si užili prima sobotní den.

 

Závod, jako již tradičně, odstartoval starosta města Modřice Ing. Josef Šiška a téměř 40 vozů se přemístilo po určené trase na Automotodrom Brno, kde byly připraveny jednotlivé rychlostní úseky. Některé více slalomové, jiné spíše rallye a nechyběla ani oblíbená „osmička“ na vodě.

 

Systém závodu zůstal stejný jako v minulých ročnících, každý úsek se jel 2x, sčítaly se časy všech jízd a zvítězil jezdec s nejmenším součtem všech časů.

 

Výherci obdrželi krásné poháry a hodnotné věcné ceny. Vyhlášeni byli „králové RÚ“, i když tentokrát se v soutěži objevil pan Michael Červenka, který byl nejrychlejší hned na třech úsecích. Dále byl vyhlášen nejmladší spolujezdec pětiletý Tomášek Chlebeček, který absolvoval se svým tátou všechny jízdy. A v neposlední řadě jsme mysleli i na dámy. Všechny výsledky můžete shlédnout ZDE.

 

 Vonka Racing


 
 
Fotogalerie:   Slovácký autoslalom 2007, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose