www.car.cz
 

Michal Matějovský si v Essenu vyzkoušel novou kombinézu i nové BMW
     12.12.2007 12:13 - tisková zpráva


I v letošním roce zavítali někteří členové společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. na jednu z největších výstav v Evropě, která je věnována tomu nejnovějšímu v oblasti tuningu produkčních vozidel a závodních speciálů - na MOTOR SHOW ESSEN 2007. Tam jednali s Wolfgangem Sandtlerem, majitelem společnosti SANDTLER.

S touto společností, která již více než 30 let dodává závodním jezdcům speciální techniku a oblečení, závodní tým Stanislava Matějovského již léta spolupracuje. Projevuje se to v řadě oblastí. Jezdci českého týmu například pravidelně využívají dodávek kvalitního oblečení a speciální techniky německé firmy SANDTLER. Michal Matějovský tentokrát vybíral novou závodní kombinézu a některé další doplňky.

Zástupci společnosti navštívili také stánek firmy Racing Service International LLC, která připravuje závodní vozy pro nový seriál závodů s vozy BMW. Michal Matějovský si tak mohl vyzkoušet posez v novém voze BMW, který se chystá pro závody v roce 2008. Ty se budou konat pod názvem BMW M3 Challenge 2008.

"Mělo by to být celkem asi deset až dvanáct závodů, které se vesměs pojedou na okruzích v Německu. Vozy BMW M3 Coupe s výkonem 440 PS uvidí příznivci motoristického sportu ale také 2x v Brně a jedná se o startu i na okruhu v Mostě, v rámci závodu Evropského poháru tahačů." upřesnil po návratu Stanislav Matějovský.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   SideCar - Frohburg 2007 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose