www.car.cz
 

Nový finanční ředitel ve Scania CZ
     2.1.2008 13:28 - tisková zpráva


Praha, 2. ledna 2008 – Na pozici finančního ředitele Scania regionu CER nastoupil Petr Novotný (34). V přední švédské automobilce je od počátku ledna zodpovědný za finanční řízení společnosti Scania v regionu CER - Česká republika, Slovensko a Maďarsko.

 

Novotný v této funkci střídá po třech letech Martijna van Keulena, který přešel na pozici ředitele finančního oddělení Scania Korea.

 

Petr Novotný má dlouhodobé profesní zkušenosti z předcházejících zaměstnání i na nadnárodní úrovni. Pracoval jako auditor pro Deloitte&Touche a společnost Coca Cola, v níž dva roky působil jako manažer finančního controllingu v Irsku. Poslední dva roky pracoval jako finanční ředitel pro Slovensko a manažer oddělení strategického plánování pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Philip Morris. Novotný vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, MBA na University of Wales ve Velké Británii a získal mezinárodní finanční certifikaci ACCA.

 

Petr Novotný je ženatý, má ročního syna a ve volném čase se věnuje rodině, knížkám a rekreačně fotbalu.

 

 

O společnosti Scania Czech Republic

Scania Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švédské firmy Scania CV AB. V roce 2008 oslaví čtrnácté výročí působení na českém trhu, kde dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější značky. Společně s nezávislými dealery pracuje pro Scania CZ 519 zaměstnanců.

 

www.scania.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Loprais team - odjezd na Dakar 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose