www.car.cz
 

Team Intermoto Czech odjíždí testovat na dva španělské okruhy
     15.1.2008 13:33 - tisková zpráva


14. 1. 2008 – Na španělské okruhy Valencia a Almeria odjíždí v těchto dnech testovat
královéhradecký motocyklový tým Intermoto Czech.

Stalo se již tradicí, že královéhradecký tým Intermoto Czech začátkem roku připravuje své motocykly na některém ze španělských okruhů. Oproti loňské sezóně, kdy jezdci týmu Mistrovství světa Supersport testovali na okruhu Cartagena, bude letos tým pánů Kubíčka a Látra připravovat své stroje Honda CBR 600RR na okruzích ve Valencii a poté v Almerii.

Nejprve se tým představí na okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie, kde se bude první dubnový víkend konat také třetí kolo světového šampionátu. Společně s několika týmy různých národních šampionátů, ale například i s konkurenčními týmy z Mistrovství světa, jako například Yamaha Lorenzini by Leoni, či Glaner Motorcat, budou ve Valencii testovat již tuto sobotu a neděli, tedy 19. – 20. ledna 2008. Poté přijde na řadu přesun o 400 kilometrů jižněji. Okruh Almeria leží na samém jihu Španělska a výhradně s týmy Mistrovství světa Superbike a Supersport, doplněné o týmy Mistrovství Evropy Superstock, zde bude Intermoto Czech testovat ve dnech 22. – 24. ledna 2008.

K těmto testům vyrazí tým již ve svém kompletním složení pro sezónu 2008. Tedy s Matthieu Lagrivem a Williamem de Angelisem (MS Supersport), Patrikem Vostárkem (ME Superstock 600) a Michalem Drobným (FIM Superstock 1000 Cup).

 

PR 

Petr Štola

www.moto-racing.cz


 
 
Fotogalerie:   Le Mans Series 2007, foto DPPI

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose