www.car.cz
 

SHELL obnovuje své technické partnerství s DUCATI
     18.1.2008 11:30 - tisková zpráva


Praha, 16. ledna 2008 – Společnost Shell obnovila své technické partnerství s Ducati – jak s Ducati Corse v sérii MotoGP a WSBK, tak s divizí silničních motocyklů Ducati. Podpisem smlouvy se prodlužuje stávající kontrakt až do konce roku 2011.

Součástí technického partnerství společnosti Shell s Ducati bude vedle využívání tradičních olejových produktů Shell Advance také pohánění motocyklů palivy Shell V-Power.

K podpisu smlouvy došlo 9. ledna 2008 v Madonně di Campiglio v Itálii během každoročního setkání týmu Ducati účastnícího se MotoGP. Společnost Ducati byla zastoupena oběma divizemi organizace. Pamětní listinu společně s Juanem Carlosem Perezem podepsali také Gabriele Del Torchio, výkonná ředitelka Ducati Motor Holding a Claudio Domenicali, výkonný ředitel Ducati Corse a produktový ředitel Ducati Motor Holding.

 

Juan Carlos Perez, generální ředitel globálního sponzoringu Shell Brands International při této příležitosti řekl: „Jsme velmi rádi, že můžeme smlouvu s Ducati prodloužit. Toto technické partnerství je nesmírně důležité pro naše projekty a další technologický vývoj. Jsme velmi hrdí na úspěchy dosažené díky tomuto partnerství i na fantastické výsledky na závodní dráze, jež vyvrcholily vůbec prvním světovým titulem Ducati v MotoGP v roce 2007. Těšíme se na budoucí výsledky a další technické inovace vyplývající z této skvělé spolupráce.”

 

„Prodloužení kontraktu se společností Shell má pro budoucnost Ducati obrovský význam. Shell, který  vyvíjí paliva a oleje pro formuli 1 a MotoGP, je pro nás životně důležitým technickým partnerem v regulované sérii závodů, kde spotřeba paliva hraje velice významnou roli. Produkty Shell jsou určeny i pro běžný provoz na silnici, takže naše společná práce na vývoji je opravdu mimořádně významná,“ uvedl při podpisu Claudio Domenicali.

 

Obrázky bez autorských práv a více informací o týmu Shell a Ducati naleznete na stránkách: www.shell.com/motorsportmedia

 

 

Royal Dutch Shell plc

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii.

 

AMI Communications                                                           Shell Czech Republic

Dana Frumarová                                                                    Petr Šindler

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Motokárový Kočka cup v Sosnové, foto MM Racing - K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose