www.car.cz
 

Hradecká Tuning party 2004 chce opět lámat rekordy
     tisková zpráva


  Již potřetí se na hradeckém letišti od pátku 25. do neděle 27. června 2004 sejdou milovníci silných tuningových automobilů na akci Tuning party 2004. Kromě tradičních soutěží ve sprintech na 400 metrů či o nejhlučnější audio a výfuk připravili organizátoři na letošní rok také SMS soutěž o nejlépe upravené domací a zahraniční vozidlo, které svými hlasy zvolí přímo návštěvníci akce.

    Na Tuning party 2004 čeká na diváky nepřeberné množství různých doprovodných akcí, například již v pátek bude k vidění show motocyklového kaskadéra Aleše Poláka alias Kejleba, v sobotu vystoupí LFM Motoshow Miroslava Lisého, který je desetinásobným tuzemským mistrem v trialu, na letištní ploše se během soboty uskuteční i závod motocyklových dragsterů z Czech Drag serie. "Vrcholem programu bude nepochybně vystoupení Holanďana Michaela Kooye a jeho Pyromaniac, kteří sice nestihnou zprovoznit původně slibovaný stroj s dvojicí turbín, ale nabídnou novou show na své ďábelské čtyřkolce," říká jeden z organizátorů Petr Brát.
 
Holanďan, který na letišti sklidil velké ovace i v loňském roce, letos vyrazí na letištní dráhu se 350 kilogramů těžkou trojkolkou, která disponuje neuvěřitelným výkonem 1500 koní.
   Pro návštěvníky budou na letišti připraveny také minibiky, jízdy na motokárách či vyhlídkové lety. Pomyslnou tečku za sobotní programem udělá noční show s ohňostrojem. "Věříme, že v připraveném nabitém programu si všichni fandové tuningu přijdou na své," tvrdí Brát.
 
   Tuning party se v Hradci Králové poprvé konala v roce 2002, kdy na letiště zamířilo zhruba 18.000 lidí nejen z České republiky, společně s 1.800 majiteli upravených vozidel. V loňském roce dorazilo na vyhlášené setkání na 3.000 vozů a přišlo se podívat 23.000 lidí a Tuning party se stala jednou z největších akcí pro milovníky upravovaných automobilů v České republice.

 
tisk info   

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose