www.car.cz
 

Mistrovství světa superbiků s novým strojem Ducati Xerox
     20.2.2008 19:21 - tisková zpráva


Mistrovství světa superbiků s novým strojem Ducati Xerox

Stáj Ducati Xerox odhalila nový vzhled motocyklu 1098 F08

 

Praha, 19. února 2008 – Stáj Ducati Xerox odhalila u příležitosti oficiálního představení motocyklu Ducati 1098 R, které se konalo koncem ledna na španělském okruhu Jerez de la Frontera, nový design stroje 1098 F08. Jeho součástí je i nové logo společnosti Xerox.

 

„Jsme rádi, že Xerox a Ducati nadále spolupracují. Obě společnosti spojuje rychlost, spolehlivost strojů a kvalitní týmy. Těšíme se proto na 18. až 20. července do Brna na letošní Mistrovství světa superbiků, kde budeme našim jezdcům držet palce,“ říká Blanka Vokounová, manažerka marketingové komunikace a PR společnosti Xerox Czech Republic.


Motocykl 1098 F08 vychází z modelu 1098 R a reaguje na nová nařízení pro závody superbiků. Díky nim se poprvé postaví společně na start dvouválcové motocykly s objemem válců 1200 ccm a motocykly čtyřválcové s objemem válců 1000 ccm.

 

„Rok 2008 je pro Ducati velmi důležitý, protože dojde k debutu závodního stroje 1098 F08 na mistrovství světa superbiků. Tento model vychází z výjimečného modelu 1098 R, který se již stal technologickým základem pro výrobu sportovních motocyklů. V této sezóně bude Ducati Corse spolupracovat se stájí Ducati Xerox, poskytne rozsáhlou technickou podporu přidruženým týmům a věří, že dosáhne vynikajících výsledků i díky kvalitě všech jezdců,“ uvedl Filippo Preziosi, generální ředitel Ducati Corse. „Chtěl bych také co nejsrdečněji přivítat všechny nové partnery, kteří nás budou v letošní sezóně podporovat, přičemž speciální poděkování patří sponzorům, kteří obnovili svou důvěru v tento projektu, zejména společnostem Xerox a Shell.“

 

Oficiálního představení v Jerezu se zúčastnil italský jezdec Michel Fabrizio a během testovacích jízd vyzkoušel oba modely – 1098 R i 1098 F08. Další člen týmu Troy Bayliss se této akce nezúčastnil, protože se léčil po zlomenině klíční kosti.

 

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po outsourcing, kterému se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

 

TZ


 
 
Fotogalerie:   Enge pojede v týmu Modena, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose