www.car.cz
 

Kopná zve diváky (NEJEN) do atraktivního vracáku ve Hvozdné
     tisková zpráva


Rovněž na XII. IMPROMAT Rallysprint Kopná (sobota 26. června) mohou příznivci automobilového soutěžního sportu navštívit v průběhu závodu komentovanou bezpečnostní zónu pro diváky. Pořadatelé ji zřídí ve spolupráci s firmou PORS plus Zlín v populárním vracáku ve Hvozdné.
 
Jedná se o rychlostní zkoušku 3, 8 Hvozdná, náročný úsek z Neubuze do Veselé, který měří 10,70 km a je nejdelší erzetou v itineráři letošní Kopné. Fanoušci motoristického sportu se mohou těšit na měření mezičasu jednotlivých jezdců krátce před cílem rychlostního testu, průběžné výsledky, odborný komentář a rozhovory se zajímavými osobnostmi rallysportu. Mikrofonu se ujme osvědčená dvojice Milan Hauer a Karel Špaček. Průjezd prvního vozu atraktivním vracákem je podle časového harmonogramu v sobotu 26. června v 9.54 hodin, druhý průjezd divácky oblíbeným místem se uskuteční ve 13.46 hodin. Diváci ocení snadný přístup ke komentované bezpečnostní zóně, který je možný ze Zlína-Želechovic přes Lužkovice, dále ze Zlína-Štípy a z Ostraty. Navíc vracák ve Hvozdné bude označen pro diváky jako doporučené příjezdové místo I.
 
Organizátoři připravili uprostřed servisní zóny ve Slušovicích výsledkový servis pro jezdce, doprovody a diváky. Najdete ho v pizzerii v blízkosti slušovické dostihové dráhy.
 
Pořadatelé třetího podniku sedmidílného seriálu mistrovství České republiky ve sprintrally z Motorsport Klubu MTK – Podkopná Lhota podobně jako v minulých letech upustili od výběru vstupného, diváci mají na všechny rychlostní zkoušky a do servisní zóny ve Slušovicích vstup volný.
 
 
Ve Slušovicích 15. června 2004                                             Roman ORDELT
                                                                                                    tiskový mluvčí
                                                                                      IMPROMAT Rallysprint Kopná

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose