www.car.cz
 

AAAA Auto stoupá v žebríčku TOP společností
     tisková zpráva


AAA AUTO 68. nejvýznamnější společností v ČR
 
Společnost AAA AUTO a.s. se umístila v žebříčku „CZECH TOP 100“ nejvýznamnějších firem na 68. místě. Žebříček je sestaven výhradně na základě ekonomických údajů jednotlivých společností.
 
Růst výkonnosti AAA AUTO potvrzuje zvyšující se zájem veřejnosti o nákup kvalitních ojetých vozů. Na tržbách se velmi pozitivně projevuje i expanze autocenter AAA AUTO do všech krajských měst ČR, ale i do nizozemského Utrechtu. Růst poptávky neutlumil ani strach obyvatel ze vstupu ČR do Evropské unie, protože v současné době firma prodává přes 1000 vozů týdně.
 
AAA AUTO je největším prodejcem použitých vozů v celé střední Evropě, zaměstnává 1521 pracovníků a dosahuje meziročního růstu 15 %. Za rok 2003 prodala 43012 vozů a dosáhla obratu přes 7 miliard Kč.
 
 
tisk info
Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.
 
 
 
--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1521 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.
 
(ilustrační foto...)

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose