www.car.cz
 

Trucky Misano 2008: Dobrá kvalifikační práce Buggyry !
     24.5.2008 15:46 - tisková zpráva


Velmi výhodnou pozici před startem pohárového závodu si v průběhu osmikolové kvalifikace vytvořili v Misanu David Vršecký a Markus Bosiger. Jezdci týmu Buggyra International Racing Systém totiž dojeli s minimální ztrátou za vítězným Albacetem na druhém a třetím místě!

Hned po startu totiž nejrychlejší muž měřeného tréninku David Vršecký na vlastní kůži poznal, že pole posetion se na rozdíl od ostatních okruhů nerovná v Misanu automaticky nejvýhodnější startovní pozici. Do čele tak šel z druhého místa Albacete. "Jel jsem podle svých nejlepších schopností a možností, Antonio ale neudělal chybu a těžil paradoxně z postavení n startu," řekl David.
 
Jeho týmový kolega Markus Bosiger se sice v úvodu propadl na čtvrtou příčku, ještě na konci kola se však přehnal okolo Jochena Hahna. "Esíčko po startu je hodně nebezpečné, vsadil jsem na jistotu," potvrdil úřadující evropský šampión, který se pustil do stíhání Davida Vršeckého.
 
Ten pro změnu trpělivě testoval nervovou soustavu Antonia Albaceteho. "Antonio umí udělat chybu, takže jsem to průběžně zkoušel. Přitom jsem musel vybočovat z ideální stopy a logicky ztrácel. Markuse jsem měl ale pod kontrolou," komentoval Vršecký vývoj závodu s tím, že na konci poněkud zvolnil. "Kvůli bodu nemělo cenu zrychlovat. Kromě toho na tom budu na startu lépe, než Antonio. Jsem spokojen a udělám všechno pro výhru."
 
Buggyra

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose