www.car.cz
 

Ford vyhlašuje akční program na model Mondeo Titanium
     26.5.2008 21:45 - tisková zpráva


 

  • Mondeo Titanium 2.0 TDCi za 676 990 Kč vč. D
  • /V Praze 26. května 2008/ - Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. přichází s nabídkou limitované série vozů Ford Mondeo s motorem o objemu 2.0 TDCi / 140 k ve výbavě Titanium. Nabídka se vztahuje na vozy s pětidveřovou karoserií a kombi, jejichž cena se zastavila na nepřekonatelné hodnotě 676 990,- Kč, resp. 699 990,- Kč!

 

Vozy limitované série Ford Mondeo Titanium jsou u autorizovaných partnerů Ford v prodeji od 21. května 2008 a nabídka platí až do konce srpna letošního roku nebo do vyprodání všech zásob.

 

Fordy Mondeo z limitované série jsou poháněny přeplňovaným vznětovým motorem 2.0 TDCi využívajícím systému vstřikování "Common Rail", jehož největší výkon je 140 k a nejvyšší točivý moment 320 resp. 340 Nm. Je vybaven filtrem pevných částic, splňuje emisní normu Euro IV a je spojen se šestistupňovou manuální převodovkou.

 

Výbava Titanium je velmi bohatá. Zahrnuje například systémy ABS a ESP, sedm airbagů (včetně kolenního), duální samočinnou klimatizaci, audiosystém Sony s CD přehrávačem a zásobníkem na šest disků, kola z lehkých slitin, elektricky stavitelné sedadlo řidiče a spoustu dalších nadstandardních prvků.

 

Ford Mondeo poslední generace si za rok od svého představení na českém trhu vydobyl pověst skutečného etalonu střední třídy a zaujal motoristickou veřejnost skvělými jízdními vlastnostmi, prostorností, designem i luxusem.

 

Díky akční nabídce Mondeo Titanium jsou vozy Ford Mondeo svojí cenou zákazníkům ještě blíže než doposud.

 

 

Ford PR


 
 
Fotogalerie:   Nový Ford Mondeo Titanium

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose